Sommarens sista öl (och klänning!)

Vilken blöt helg hörni?

Mitt filosoferande över promenerande i fredags avbröts när mamma sade ”promenera till min skola så åker vi och dricker öl så fort jag slutar” och simsalabim satt vi på Ölstugan Tullen i Mölndal och drog öl och snackade skit i ett par timmar. Fem öl och en drink (!!!!) senare satt jag på vagnen till Gamelstaden. Kom hem vid nio och spillde raka vägen i säng typ. Martin kommenterade dagen efter att ”du var ju inte så rolig” haha :D Men det var en fin kväll! Jag var nöjd!

På lördagen tvättade jag vid tio och sedan chillade jag fram tills Martin sade ”Skall vi besöka Barium idag kanske?” och då hoppade jag i duschen och gjorde mig Vacker™. Tydligen var jag såpass vacker att Martin sade att ”INGEN har gjort sig så fin bara för att gå och dricka öl i Surte!” men jag ville mest bara få ha på mig en sommarklänning for typ sista gången i år, haha. Tog in Beeriums lilla beer flight för 150:- och drog i mig nästan alla öl. Den sista, brown alen, svepte Martin eftersom de ville att vi skulle gå ner på Hyttan och dricka fullsize-öl istället :)

Drack en stor stark på Hyttan och sedan gick vi hem för Martin och Alex skulle spela tv-spel. Jag chillade på sängen och insåg att jag inte skulle dricka mer öl just då, så jag levde på cola och chips i ett par timmar och somnade sedan gott.

På söndagen mötte jag mamma vid Hjalmar Brantingsplatsen vid tolv och sedan åkte vi vidare till Frölunda Torg eftersom jag ville på New Yorker. New Yorker hade INGET KUL ALLS så jag köpte en vetevärmare på Clas Ohlson istället. Fick dock med mig både en ny tröja och en kjol — båda plaggen var sådana där jag hade dreglat sönder över när jag var 18 så vi kan ju konstatera att de är GOTHISKA.

När jag kom hem igår kväll fick jag fläng och stack ut och sprang. Fotleden känns bra igen och gör ont i ytterst få vinklar så jag tyckte att det fick banne mig vara dags att testspringa lite. OM det skulle göra ont så skulle jag ju stanna, liksom. Istället för ont så sprang jag fem kilometer på Bra Tid™ (typ 32 minuter? nice!) och jag var så himla GLAD. Idag har jag träningsvärk men sitter ändå och fantiserar om att få sticka ut och springa ikväll också, faktiskt :D

Om låren tillåter så blir det faktiskt en liten runda ikväll. FAKTISKT. Jag har inte sprungit på sex veckor så jag får lov! :)

IIh!

Okej!

Jag och Eva spinner planer för fredagen den trettonde och tänkte nog sätta oss i skogen och tända ljus och dricka vin och typ …ni vet… offra till satan, och sådana där grejer man kan få för sig att göra i skogen när det mörknat. Måste bara förvarna henne att risken finns att hon måste hålla mig i handen på hemvägen eftersom jag blir blind as a fucking bat så fort det skymmer ute?

Tänker på när jag var på förrförra Laz och Vilmer var gentleman och ledde mig hela vägen varje gång jag behövde gå på toa :D Det var snällt!

Tänker på när jag just börjat på Procera och vi var ute i skogen och hade oss i början av november och allt var dödsmörkt och jag nämnde att jag inte kan se och folk ba ”men vi kan hålla dig i handen om du vill!” och massa andra snälla saker och det var också fint.

Vad bra människor är <3

Om jag INTE springer ikväll så blir det ringbrynjebygge. Den har jag dock inte bråttom med, så skulle jag inte orka så går det bra att skippa också :)

Jag är ju för fasen nästan klar, liksom.

Den skall vara klar tidigast till sommaren?

Inte ens stressad.

HEJDÅ HA EN BRA DAG