Olskroken, nya tropikerna

Jag är lite trött idag, men inte i NÄRHETEN av hur trött jag var igår? Sista timmarna på jobbet var verkligen bara en kombination av viljestyrka och att dricka vatten, typ. Tog det väldigt lugnt igår kväll — låg mest på sängen och kikade på Youtube. Somnade vid halv elva, sov gott natten igenom och vaknade utvilad imorse. Vilken grej! Ägnade morgonen åt att städa av lite i badrummet, diska, boka tvättid, panta, ta ut soporna… Det kändes produktivt och bra. En stabil start på dagen. Skönt!

Sydde inget på klänningen igår men jag har tagit med mig den idag så skall pilla lite på den på lunchen tänkte jag :) Fick just hjälp av Ingemar att göra mackorna så jag har lite mindre att göra i eftermiddag — rummet är redan iordningställt inför handledarkursen, mackorna är klara och godisskålen står på bänken och väntar.

…nu har jag haft lunch, så nu är det ju typ över en timme sedan jag skrev föregående mening här :P Har börjat fälla lite sömmar. Det jag har kvar att göra är att klippa den i rätt längd, fålla, sätta på ärmar och fälla resten av sömmarna, och göra en snörning. Eventuellt även fixa så att den är lite mindre urringad BECAUSE REASONS men det  blir enklare att lösa när jag väl kan snöra åt den och se hur den sitter.

KAN FOLK SLUTA STÄLLA SINA DJÄVLA SPARKCYKLAR UTANFÖR VÅR SKOLA ELLER

Herregud.

Aja. Ha en bra dag! Här är det svinvarmt och tropisk hetta så öh KUL inte.

Hejrå!