Helgplaner

Fredag igen! Äntligen! Jag har strax under tre timmar kvar av arbetsdagen och sedan skall jag simma :D Ikväll skall jag tvätta och eventuellt förbereda inför helgens syplaner, och så har vi lite grejer att böka med inför nästa vecka också :)

Solen skiner, det är *lagom* varmt just nu och saker känns BRA. Jag gillar det. Bra känsla, liksom. Lite grejer i bakgrunden på jobb som verkar väldigt lovande också, och som verkligen skulle underlätta mitt jobb framöver :3 Håll tummarna! Jag är smygig med det just nu men berättar OM det blir av! :)

Igår fick jag snörnäbbar och ylle på posten (Korps och deras underbart snabba leveranser? <3) och jag skall ju se om jag eventuellt kan förvandla yllet till en hatt av något slag. Inget jag är mästare på att sy, men DET LÖSER SIG. Min nål har inte kommit än :/ Den kommer, jag är bara otålig och vill ju verkligen ha den snart.

Just nu är jag hungrig, men jag skall hålla ut en timme till innan jag äter. Får inte rucka för mycket på rutinerna, då halkar man ju efter resten av dagen.

I ALLA FALL. Ser fram emot att simma, kommer eventuellt även att springa ikväll :) Annars springer jag nog imorgon förmiddag, vi får se. Just nu känns det som att jag ligger bra till vad gäller motion <3