Flyttfågel

Någonstans här utanför yiffar en hund sedan typ en halvtimme tillbaka och jag är fan ledsen alltså men just nu VILL jag bara gå ut och typ …lägga en filt över den, eller något. Vad som helst som får den att låta ”Yepp! Yepp! Yepp! Yepp! Yepp!” hela tiden. TYST MED DIG, ditt fåniga lilla djur!

Jag gillar hundar, men den här börjar verkligen gå mig på nerverna. Herregud.

Igår sprang jag! Idag är det torsdag! Snart är ytterligare en vecka slut. På riktigt nu: Var tar tiden vägen? Det var nyss jul. Det är snart jul igen. Jag har snart jobbat här i ett år?? Det där som från början bara var ett litet vikariat <3

Natten till igår drömde jag att jag försökte döda zombies med en såg (inget bra vapen, faktiskt! det var en fogsvans och att bara hugga hjälpte inte, man var ju tvungen att såga också och då blev det plötsligt mycket sämre) och i nättras drömde jag att jag skulle vara med på Risktvåan och var jättestressad över det. Ingen aning vad något av detta betyder, faktiskt.

Mommo har fått plats på demensboende på Länna nu. Det gör mig glad. Det gör mig såklart ledsen också för jag önskar ju att mommo var frisk och mådde bra och bodde hemma fortfarande, men efter omständigheterna är demensboende en bra grej, och demensboende på Länna är ju super. Det är väldigt centralt, lätt att ta sig dit för att hälsa på — det förelåg ju en viss risk att hon skulle bli placerad på landet, och man får ju inte tacka nej till plats man erbjuds. Älskade lilla kaostanten, vad jag saknar dig.

Idag hämtar jag ut snörnäbbar på posten och med dem ett stycke tyg jag skall försöka mig på att skrädda en knekthatt av, ÄR PLANEN. Först blir det dock lite promenad, men det blir bra det där :)

När jag sprang igår märkte jag verkligen skillnad på hållning och därmed även andning, vilket var himla trevligt. Höll en god, relativt låg takt och lyckades nästan springa fem kilometer. Hade säkert kunnat ta fem om jag velat, men jag var nöjd med strax över 4,5 km också. Jag behöver snitta 4k per runda tre gånger i veckan för att nå mitt mål, det är bra mål. Fortsätter det såhär så kommer jag snart att kunna springa 5-6 km/runda och då blir det enklare och mindre press per runda att prestera :)

Har beställt en lurigt billig klänning till festen jag skall på i juli, får se ifall den passar också :D Men 144:- kändes som ett väldigt bra pris för en klänning som åtminstone på bild såg bra ut, faktiskt.

Vilket rörigt inlägg. Det blir så ibland :P
Ha en bra kväll!