En födelsedag: 35

OKEJ, men nästan en vecka efter the event får jag väl ta tummen ur och faktiskt skriva om det också.

Min ångest eskalerade ju till helt episka nivåer under tisdagskvällen, och Martin var så himla fin och kramade och klappade på mig tills det började kännas bättre igen. Vi kom överens om att jag inte skulle ställa larmet och att vi inte skulle hetsa iväg till Ullared vid nio som det först var tänkt, utan att han väcker mig när han har fått fnula färdigt på morgonen.

Jag väcks strax vid nio och får present och frukost som han förberett, så himla fint. Han fick kasta sig iväg en liten stund pga jobbgrej, men så fort han var hemma igen så var han min för resten av dagen. Vi åt frukost, gjorde oss i ordning och åkte iväg. Han hade förberett resan genom att köpa hem lite godis och dricka åt oss, vilket jag tyckte var fint.

Vid elvasnåret är vi framme vid Gekås och kommer så sakteliga igång med shoppingen. Jag fick lite shoppingpengar i present av Martin och Peter (tack! ♥) och började rätt försiktigt att stoppa saker i vagnen. Vi käkade lunch tillsammans med cirka tre miljoner pensionärer, men generellt var det väldigt lite folk på Gekås, vilket var oerhört skönt. Jag är INTE ett fan av att trängas med halva djäkla Sverige när jag skall handla, om vi säger så.

Vi köpte kuddar, fryspåsar, snacks, leksaker till brorsönerna och sedan köpte jag en hel del träningskläder vilket jag var väldigt nöjd med. Bra grejer till bra priser, tack! Gårdagens löppass kunde dock konstatera att byxorna dessvärre inte var optimala att springa i, så de får bli gymbyxor istället. Orkar INTE ha byxor som jag måste hyska upp runt magen var femtionde meter när jag springer.

Vi åkte hem strax efter tre, för då var orken slut. Inte pengarna, dock! Jag var LÅNGT under min planerade budget och känner ändå inte att det var något jag stod över att köpa.

Vi fastade i rusningstrafik på hemvägen, men bortsett från att jag var kissnödig så var det ju inga problem. Blev uppringd av blombud som försökte leverera blommor som jag sedan gick ner och hämtade i butiken när vi väl var hemma — riktigt fin bukett från Rigmor och Yvonne!

Martin slocknade på soffan framför TVn när vi kom hem och jag sorterade strumpor och lade i ordning mina träningskläder innan jag var på väg att somna, jag också. Då ringde Zzucken och berättade att han tänkte ta med sig Sanna och komma och hälsa på lite [i lördags]. Yay! Efter vi pratat färdigt var jag hungrig, och vi skulle ju ner på Hyttan och se på hockeyn och äta lite. Petade på Martin och sedan gick vi ner. …och kom fram till ett dukat bord. Jaha!

Fick så himla fin mat??

Fick även jättefin present av Öner <3 Parfym! DKNY Delicious, tror jag den heter? Luktar äpple. Ser i alla fall UT som ett äpple, så! :)

Somnade gott efter en kväll i väldigt fint sällskap. Martin, Peter, Puh, Öner. Jag var glad. Det var en så himla fin dag? Allt gick bra. Jag är nöjd med min shopping, och jag är väldigt nöjd över min idé att spendera födelsedagen på Ullared. Jag är så himla nöjd med Martin och alla hans småfix under dagen för att göra allt så himla fint och bra för mig. Vilken oerhörd tur jag har vad gäller kärlek och vänner, alltså. Fick så fina hälsningar på Facebook/sms, och så fick jag ett presentkort på Glasbanken av Michaela och Jolt! TACK! <3

Köpte öl i torsdags så den kom igår, här är vad jag köpte:

Testade den längst till höger, Moscow Mule, igår efter att jag sprungit. Men det tar jag i ett eget inlägg! Att jag sprang, alltså. Öh. Hejdå! :D