Solen

Den enda fördelen med att vi har sommartid just nu: DET ÄR LJUST PÅ KVÄLLEN. Jättelänge! Och det är så himla ljust just nu? Solsken och klarblå himmel och jag sitter här som en liten duracellkanin och tittar ut från mitt akvarium och kan knappt bärga mig tills jag är hemma och har ätit och får svida om till löparkläder och ba nöta ett par kilometer. Vilken himla peppig grej, faktiskt!

Jag har haft en så trevlig helg! Har köpt tre par jeans och tre par skor och lite annat bös, och sedan kom Toro och Zzucken och Sanna och Alex och Puh och Ölof och så MARTIN såklart, och vi åt gott och drack gott och tittade på sjukt konstiga musikvideos tills jag nästan somnade och folk gick hem. Jag har spenderat tid åt att hålla köket rent och diskbänken är helt tom just nu för varenda gång jag har druckit har jag direkt diskat glaset efteråt och det känns ju så himla enkelt när det bara är ETT glas, innan det blir femton glas och sjuttio tallrikar på hög. Skall försöka fortsätta hålla peppen på det, för vad skönt det är att veta att jag inte behöver ägna disken en tanke ikväll — jag kan bara gå hem, äta och springa. Ingen disk. Fast jo, efteråt. Martin skall göra lunchlådor åt oss och sedan finns det disk igen, men om jag bara tar den direkt så… Skönt.

Jag vill skriva om min födelsedag men jag har bilder och jag orkar inte hämta kameran just nu så vi försöker få det gjort typ imorgon istället? Martin gjorde så himla fin dag för mig och jag måste ju för berätta. Han fyller år på torsdag och jag är lite orolig över att mina presenter inte håller samma standard, men det är väl kanske det som blir skillnaden på 35 och 42? Hade jag bara råd skulle jag överösa honom med presenter varje dag. Fast det kanske är vår kärlek som är den största presenten? :P

Men ja. Måndag! Peppigt, soligt, glatt, nöjd med den gångna helgen och NÖJD med att min födelsedag passerat och att DEN ångesten nu hålls undan i i nästan ett år framöver innan det är dags igen. Bra det där.

Ha en fin dag! Hoppas att ni också har sol i sinne och sol ute. Bra <3