Go sports team!

Här sitter jag och REPRESENTERAR på jobb. Jag menar, visst, Brynäs åkte ur SHL slutspel i torsdags, men eh… varm tröja, snygg tröja, nöjd Carina. Som det gamla talesättet lyder. Host.

LITE SEG IDAG. Efter att jag var klar med allt igår gick jag ner till Hyttan för att hänga med Julia, vilket resulterade i ett vinglas som blev två vinglas som slutade på tre vinglas. Ingen fara, jag är snart pigg som en lärka igen — det är mest lite småsegt och så påverkas man ju såklart av att det är grått och blött ute idag. Var är solen som laddade mina batterier igår? Allt är dåligt!

Fågelkvitter, i alla fall. Och jag spelar min soliga vårplaylist så jag låtsas inte om att det är grått och fult och att det förmodligen spöregnar på mig när jag skall springa ikväll.

Julia gav mig akrylfärger i födelsedagspresent, så jag skall ta mig inom stan på fredag när jag slutar tidigt och köpa ett block och lite penslar, och sedan får vi se ifall jag kan lyckas åstadkomma …något. :D
Fick också snajdigt tips om att man kan hyra kontorslokal i typ en vecka för att SY, eftersom jag beklagade mig lite över att vi har så väldigt dålig yta att lägga tyg på hemma för att kunna lägga mönster och klippa och hela faderuttan. Skall kika på det lite framöver, det blir ju något jag får göra efter jobbet oavsett vilket, och då kan det vara lite roligare om det är ljust ute om kvällarna.

Igår var det ljust hela vägen fram till sju! Vilken dröm, faktiskt. Så himla bra.

OKEJ jag skall strax posta ett inlägg till där jag skall snacka lite kort om de poddar jag följer just nu, because varför inte.

Ha en fin dag!