Save roll

Sprang igår – i ösregnet! Djävlar i min låda vad det var blött ute? Jag har inga problem med regn, jag bara ogillar att bli blöt om fötterna. Det är en grej om man badar osv, men när jag springer… helst inte.

Jag behöver ringa ett par jobbiga samtal idag, vilket jag just nu försöker dra ut lite på. Fast det vore bäst att bara få det gjort och sedan kunna gå vidare med dagen, såklart. Vi får se när jag lyckas få tummen ur och woman up för att göra detta. Nackdelen med den här sortens jobb, man måste ju PRATA med folk ibland också.

Solen sken på mig under min milslånga promenad till jobbet imorse men nu regnar det, igen. Det är verkligen inte meningen att man skall få vara torr den här veckan??

Sista halvan av arbetsdagen igår var verkligen helt sjuk. Det kom in massor av folk som skulle skriva in sig och köpa paket samtidigt som telefonen ringde som en vilde och jag skulle checka in 19 personer till Handledarutbildningen. Jag valde att sikta på det senare tåget (:41) istället för det jag brukar ta (:24) men missade tydligen bara tåget med typ 1-2 minuter så det var ju lite störigt att jag inte halvsprang sista biten. Å andra sidan hade jag bra samtal med Zzuck på telefon så vafan. Var ändå hemma i redig tid och hann ju springa.

FLER MISSTAG på jobb men det löste sig också. Jag måste sluta göra misstag nu, jag har nog inte så många saves kvar om vi säger så.

OKEJ hockey ikväll, har lite stuff att göra innan dess så ha en fin dag osv! Hejrå!