Räkor, rosor och arga knarkare

Martin ba: ”Kom hem direkt efter jobbet, ta inte din vanliga promenad — den kan du ta senare!” och, well, jag gjorde som han bad mig. ”Säg till när du går av tåget!” och igen, jag gjorde så. När jag kom hem inför dörren så hade han tänt ljus och dukat fram himla fin Toast Skagen åt oss. Gulle! <3

Det var jättegott! :D

Han hade även köpt blommor :3

Bästa krabban av alla krabbor <3

Efter maten gick vi ner en sväng på Hyttan och hängde, vilket var trevligt. Vid niotiden gick vi tillbaka hem, och jag kröp i säng strax därefter och pillade lite på telefonen (NoSleep på Reddit, såklart!) innan jag somnade. Martin väckte mig sedan vid halv fyra, ”Du har missat värsta dramat här utanför!”

Martin hade vaknat av oväsen utifrån och sett att en kille stod och försökte krossa rutan på en bil. En annan kille och en tjej hade kommit springande, plockat upp en sten som tillhygge och jagat efter, och sedan kunde Martin se blåljus längre bort. Han gick ut för att kolla vad som pågick och för att kunna lämna vittnesmål, vilket polisen uppskattade när de väl var framme. Det visade sig att systern till han som bor mitt emot oss i hallen hade kommit för att lämna mat till sin bror som jobbat sent, och när hon gick in hade en kille följt efter henne och försökt komma in i porten. När hon inte släppte in honom hade han istället attackerat hennes bil. Tydligen var han grovt påverkad och hade fickorna fulla av kanyler.

Surtedrama!

Jag somnade om vid fyra och sov halvdant. Ställde fram klockan fyrtio minuter till sist, men sov nog bara en halvtimme av de fyrtio. Idag är jag lite seg; dels pga drama mitt i natten och dels pga öh drack lite vin igår lol.

Just NU är planen att gå hem från jobbet, och testa den andra vägen man kan gå. Jag hoppas att den skall vara lite roligare än att gå mitt på en hårt trafikerad väg för lastbilar :P Vi får se. Blir inte vädret kasst tills jag slutar så kör jag på detta — tänkte stanna på Subway vid Gamlestaden för lite färdkost/lunch först bara :)

Ha en fin dag! :)