Fyra, och I told you so

Ja, öh. Jag vaknade imorse med en fullt utblommad förkylning. Nu är det snor och däbbt däsa och nysningar och lite hostande och en ipren för att inte bli febrig för hela slanten! HÄRLIGT! Men idag är en arbetsdag jag TROR kommer att bli ganska lugn (hoppas att jag inte har fel..!) och imorgon har jag fyra snabba timmar så jag försöker hålla ut lite till. Jag kan vara sjuk i helgen, det är okej.

Fyra dagar kvar till jul! Imorgon skall vi till mamma på middag och byta julklappar med henne och Janne. Jag skrev ”till MamJan från CarTin” på ett paket och ångrar mig för rent logiskt borde det ju vara ”CarMar” så det var ju en missed opportunity, men nu ÄR DET SÅ. Det blir bra ändå. Vad det står på paketet spelar ingen roll när paketet har öppnats, ändå. Såvida man inte skriver ”god jul dumhuvud” typ, det hade ju varit lite onödigt kanske.

Martin gick ner till Hyttan och såg på hockeyn igår och jag stannade hemma och bakade saffranskladdkaka till jobbet och glodde på Netflix och drack en (väldigt god!) öl. Det var bra. Jag somnade innan han kom hem men han väckte mig för att säga godnatt och det tyckte jag ändå (endå) var lite gulligt.

Jag önskar mest att jag inte kände mig så snurrig just nu. Det är väl det jobbiaste, typ.

Det blev ingen promenad imorse, heller. Jag diskade lite och chillade hemma, och sedan tog jag det senaste tåget + spårvagn till jobbet, så just nu har jag 2000 steg när jag i vanliga fall brukar ha 11-12 000. Det är okej. Jag tänker tillåta mig själv att VILA den här förkylningen, och försöka att inte få ångest över att jag inte rör på mig. Jag hinner gå sedan, när jag är frisk. Och vem vet, kanske är jag superpigg ikväll och tar en promenad då istället?

Det löser sig.

Skall hämta ut en julklapp jag beställt till en specifik butik (Systembolaget lol) ikväll, om jag orkar. Alternativet är att trängas med folk imorgon eftermiddag, eller ännu värre: PÅ LÖRDAG. Ni har koll på att lördag fram till 15:00 är sista chansen för Systembolag på ett par dagar sedan, va? Ni som vill ha att dricka i jul: handla i tid.

Jag vet inte ens vad jag vill ha att dricka. Jag har en flaska vin hemma (Game of Thrones-vin) och en hel del rom jag fick av pappa från Filippinerna (Tanduayrom) men är lite sugen på den där Baileys Caramel för att se ifall den är något att ha. MEST vill jag ju ha Baileys Mint Chocolate men den finns ju inte längre, så det är ju bara dumt att jag har hängt upp mig så hårt på den. Suck.

Min plan är för övrigt att alltså hämta ut min beställning idag och sedan gå inom Systemet här intill jobbet imorgon och handla min helgdricka. Om jag inte bara säger FUCK IT och dricker mina mojitos istället. Vi får se. Det är ju en fråga om pengar, änna.

Men ja. Jag skall sluta tjata nu. Jag kanske postar något mer sedan, om inte annat: TYCK SYND OM MIG.

Ha en bra dag!