Ibland är allt en enda bergochdal-bana

Jag skall berätta om min helg.

Fredagen började, som jag nämnt, dåligt. Jag var på dåligt humör, huvudvärk, stressad och trött. Gick på stan efter jobb och löste lite ärenden. Detta tog typ tio minuter, sedan hade jag 2,5 timme kvar tills jag skulle åka till Fredrik. Okej. Jag borde ha åkt hem emellan, men pga att ärendet var löst kunde jag senare under kvällen bocka av ”färdigställ jölkalendern” så there’s that.

Åkte hem till Fredrik och Frida med en buss som stod still i typ en kvart, kom fram mitt i när alla satt och åt. Lyckligtvis skulle jag äta sushi (maki <3) så det var ju ingen mat som blivit kall i alla fall ;) Fint häng med smågruset, vi satt i soffan och tittade på barnprogram och diskuterade julklappar, Star Wars och alla sådana där viktiga saker, ni vet. Sedan åkte jag hem. I brevlådan låg ett brev från St*na Fastigheter och jag ba JAG ORKAR INTE VAD VILL DE och gick hela vägen upp till vår lägenhet med en gryende ångest, men när jag läst brevet så dansade jag istället runt i glada små skutt pga de vill ju liksom ge mig nästan 2000:- pga ombyggnationer som pågått i huset när jag bodde där. KLAGAR INTE. En hel del av julklappsångesten försvann dirrmode. PENGAR. I december! Bra grej! Tack <3

På lördagen gick jag upp, duschade, åt frukost och sedan kom Rigmor och hämtade mig. Vi ägnade ett par timmar åt shopping på Klädkällaren och svängde sedan utom Körrgårn så att hon fick sätta gravljus. Väl hemma fick jag tummen ur och städade i kök, badrum och vardagsrum. Olof kom vid sjutiden och då drack jag FINVIN från Wine Mechanics (chefens son!) och vi spelade TV-spel och snackade skit. Stack nedom Hyttan en stund och sade hej och tog kort på trubadurerna så att jag kunde lägga upp på Facebook. Lade mig någorlunda tidigt (Olof hade redan stuckit hem) och sov gott.

Igår vaknade jag relativt tidigt, chillade på soffan medan jag väntade på att Martin skulle vakna och sedan fortsatte jag att städa i köket innan det var dags att åka till City Gross och handla. Lyckades få tag på riktigt bra julklappar till grabbarna så nu är jag jättetaggad på att se vad de skall säga! :D

Nu är med andra ord nästan alla julklappar färdiga. Jag behöver hitta något åt Rigmor, och får fundera lite över det ett tag till och se vad det blir för något. Jag har väl lite idéer, det skall bara realiseras också ;)

Idag har jag julpyntat på skolan. Det blev fint! Sedan hjälpte kollegorna till. Punkt.

Ikväll blir det IKEA efter jobb, jag har en idé om hur jag vill fixa lite av det ständigt återkommande kaoset i köket och jag tror att jag har en riktigt bra och produktiv kväll framför mig ;)

Ha en fin dag! <3