Alla dessa plusgrejer :)

Jag vaknade en stund före larmet idag. Eller ja, jag vaknade av att Martin slog omkull ett glas på vardagsrumsbordet och sedan kom in och lade sig, haha. Snoozade en stund ihopkurad intill, sedan gick jag upp strax före larmet skulle ringa och gjorde mig i ordning och gick till tåget. Himlen var chockrosa, helt otrolig färg. Kom till Gamlestaden där det började droppa lite. Bakom mig — en enorm regnbåge. So far, so good. Ett par minuter senare droppade det inte längre, så allt eftersom regnet eskalerade drog jag på mig regnkappan. Senare även huvan. Påbörjade min morgonpromenad per rutin, men fick avsluta tidigt och gå till kontoret där jag var 45 minuter före jag började med BLÖTA FÖTTER. Nu har jag bytt om till torra kläder och sitter med tjockstrumpor på mig och hoppas att elementet skall kunna torka mina strumpor tills jag slutar och skall ut i Vädret™ igen. Yeesh. Det skulle ju hända förr eller senare; hösten återvände.

Kort dag, sedan ett par snabba ärenden på stan, sedan städa och fixa hemma. Och springa! Jag gör listor på sidan av, saker som skall köpas, tittas på eller fixas under dagen. Gillar listor :3

Tröjan jag väntat på kom äntligen igår och HERREGUD så mycket snyggare än jag kunde minnas var den?! Wow. Skall ha den när vi skall på puben imorgon, så det lär väl tas någon form av selfie med den på. Om selfies blir bra nog så visar jag här också. Just nu planerar jag att hitta en ögonskugga att matcha den med imorgon :D Har ingen i någon av mina paletter eftersom jag tydligen BARA köper bruna, röda och gröna nyanser (pga snyggt, så rimligt ändå) men skall kolla om jag kan hitta en billig singelskugga. Inbillar mig att MAC eller NYX borde ha något, så skall kolla på Kicks och/eller Åhléns :)

Gårdagen var bra och när jag kom hem blev den bättre. Bra snack. Somnade med bra känsla. Vaknade med bra känsla, om än lite trött pga blev ju väckt av ett skramlande glas mitt i allt ;) Trots regnet idag känns allt fortfarande bra. Är det något min lilla kaoshjärna uppskattar så är det Ordning & Reda™ och just nu är det uppnått. Nu skall vi bara stanna kvar på det spåret, också.
Är jag kryptisk? Måhända med VILJE. Jag vet aldrig riktigt vilka som läser min blogg och jag vet att personen jag KANSKE PRATAR OM en gång i tiden fick en länk till bloggen because reason så jag håller det lite on the down low just nu.

Apropå bra grejer: PAPPA KOMMER TILL SVERIGE. En liten stund nu i november. Tänk er — jag kan få träffa pappa JÄTTEMYCKET! Så himla bäst?? <3

OKEJ! Ha en bra dag! Jag skall som sagt jobba 3,5 timme till och sedan gå på stan, ifall jag inte säger ”REGNET SUGER” och tar vagnen till tåget och tåget hem istället. Vi får se :)

Hejsvej!