Sent, senare, senast

Ytterligare en promenad runt sjön!

Det har varit en lite småkrokig dag, haha. Vi blev sittande sent framför tvn igår kväll — hittade Paranormal Activity på Netflix och eftersom jag inte sett den men Hört Gott Om Den så ville jag se. Haha vilket slöseri med tid :D Vilket skit! Varför påstår folk att den är bra och läskig? Heltokigt. Sedan fastnade vi framför lite Fool Us / Penn & Teller och sedan blev det Youtube. Oops.

Idag …gick vi upp halv två. Host.

Frukost framför tvn och vi tittade på ett gäng avsnitt av Morgan och Ola-Conny i USA. Sedan hämtade Martin mat (hamburgertallrik från Kalles, nom!) och efter det blev det då alltså ett varv runt sjön för mig. Min mage är fortfarande enormt svullen, jag ser på riktigt gravid ut. Den bör ha lagt sig när jag vaknar imorgon, men just nu är jag rund och svullen och inte särskilt nöjd över det. Vagt relaterat är väl då att mommo – som jag ringde under mitt varv runt sjön för att informera om att jag snart kommer på besök – började förhöra mig om ifall vi inte a) redan har barn och sedan b) inte skall skaffa barn snart. ”Man får inte vänta för länge, då blir man så bortskämd med hur bra man har det utan barn!” haha okej mommo. Jag behöver ett jobb först, och vi behöver större boende. Sedan kan vi jobba på den där familjen som både jag och Martin faktiskt vill ha.

En väldigt lugn söndag, i alla fall. Det är bra så. Jag skall plugga lite franska via Duolingo och sedan försöka somna tidigt så att jag vaknar i tid imorgon. Jag har haft skallen full av nattens drömmar hela dagen och det har mest varit förvirrande och lite drygt. Det var spännande drömmar, men på sina ställen kanske FÖR spännande. Jag behöver inte hantera sådant en hel dag, ge upp nu skalldjävel.

Ha en fortsatt fin söndag! Krams osv!