Solsken

Födelsedagen avslutades med ett glas rött och lite cheddar framför TVn. Jag såg avslutet på serien om de ätstörda, jag såg två avsnitt Bones och jag pillade lite på min nya bok. Det var en bra kväll. Sedan bäddad jag i nytvättade lakan i sängen och somnade SÅ skönt. Nytvättade lakan är the shit — det enda som faktiskt är  bättre är nytvättade lakan som fått torka på en torkställning i trädgården..! Ser fram emot när vi har trädgård i framtiden. Då DJÄVLAR.

Idag är det solsken, jag skall snart ut och springa och sedan skall jag hitta något snajdigt att ha på mig ikväll när vi tittar på Therion. Skall som sagt var också hinna lyssna på senaste skivan, så dålig stämning ifall den inte är bra :D Men det är nog liten risk att jag inte skulle gilla, faktiskt.

Pratade med mommo igår och vi bestämde att jag skall kika på biljetter för att åka till Visby och hälsa på henne snart. Hon saknar mig, jag saknar henne. Igår hann hon loopa 2,5 gång på tio minuter. Hon var två gånger förvånad över att Martin har egen lägenhet och INTE bor ihop med sin mamma. Jag vet inte hur snubbarna var på hennes tid men idag har ändå de *flesta* fyrtioåringar eget boende..? Män som utan vidare bor i sin mammas källare eller whatnot är folk man oftast inte är så attraherad av, såatteh. (finns SJÄLVKLART undantagsexempel på när det skulle vara okej osv, men rent generellt föredrar jag män som kan stå på egna ben så…)

Ha en fin onsdag! Det tänker jag ha :))