Kluven

Det snöar ute. Det är vackert, men jag är också väldigt trött på snö nu. Det är slutet av mars — var är våren? Igår var det så fint. Solen sken. Det var varmt. Jag var glad. Jag är glad idag också, men jag är också frusen.

Jag har varit på Klädkällaren med Rigmor och handlat lite saker till hemmet. Martin är hemma sjuk så jag väntar tills han är kryare innan jag börjar styra upp saker här hemma, dock. Jag vill att han skall få vila ostört så mycket det går, så jag sitter mest i köket och datar.

Jag …fyller år imorgon. Blandade känslor, i vanlig ordning. Å ena sidan: Det spelar ingen roll. Vanlig djävla dag, jag blir bara äldre. Å andra sidan: ALLA BORDE FIRA MIG OCH TYCKA ATT JAG ÄR BÄST I VÄRLDEN FÖR DET ÄR MIN FÖDELSEDAG. Aldrig ett mellanting, alltid det ena eller det andra. Jag vill mest bara egentligen att morgondagen skall vara över.

Jag ser mer fram emot Martins födelsedag — jag har fyra presenter till honom och jag hoppas att han skall bli glad över dem :)

Vi får se. Det blir säkert en bra dag imorgon. Martin är så himla fin. Han försöker alltid göra mig glad när jag fyller år — och alla andra dagar!