Plötsligt: Inspiration!

Jag är i städartagen och spelar Sisters of Mercy på hög volym. Det är såhär måndagar borde vara! Jag önskar dock att jag sovit bättre natten till idag. Jag låg först vaken i typ tre timmar innan jag somnade, sedan vaknade jag efter två timmar och hade svårt att somna om. När Martin gick upp och jag kunde sträcka ut mig i hela sängen kändes det inte ens som att jag hade min egen kropp längre. Om jag skulle beskriva hur kroppen kändes så var den stor, krokig och hade klumpfötter, så öh… Ja. Det var inte jätteskönt, hursomhaver.

Ute är det dimmigt och jag BORDE springa idag men jag har så ont i fötterna så jag vet inte. Jag avvaktar till eftermiddagen oavsett vilket – springer väl efter 14:00 om jag kommer ut idag. Inte innan dess. Måste för övrigt hämta ett paket och det hade jag väl egentligen velat hämta vid typ 10:00 för att slippa kötid men eh klockan är halv tolv nu så… SHRUG. Jag hämtar det sedan. Kö-schmö, så djävla lång tid tar det ju inte.

Igår såg vi som jag nämnde på Angry Snickers, och sedan blev det ”Sing!” och en ny serie vi hittade på Netflix; ”Nightmare tenants, Slum landlords” som vi fastnade i och såg tre avsnitt av innan vi slet oss från TVn och somnade/försökte sova. Martin reflekterade över att jag väldigt sällan läser om kvällarna numera, men vi gör ju annat. Jag är upptagen med att umgås – och bristen på sängbord på min sida sängen (DET ÄR EN VÄGG) gör ju att jag inte heller riktigt kan läsa mig till sömns efter att han somnat – jag måste då klättra över honom för att lägga ifrån mig boken + släcka lampan. Jag låg ju dock och läste i sängen när han kom hem i torsdags kväll, så det är ju inte som att jag har slutat att läsa fullständigt :))

Beställde för övrigt en meter svart ylle! Tönt som jag är vill jag sy en svart väpnarhuva att ha till min svarta yllekappa när det är rått ute. Det börjar ju snart dra ihop sig till att hänga undan de jättevarma jackorna och köra på mellantinget innan det ÄNTLIGEN blir dags för jeansjackan :D JAG SAKNAR MIN JEANSJACKA. Jag undrar om jag skall sätta något nytt broderi i den i år? I så fall …vad? Jag har Ghostbustersloggan, Gizmo och en Stormtrooper på den just nu, samt en pin med en velociraptor och texten ”Clever girl” så… Jag vet inte. Jag är också lite osäker på VAR på jackan jag i så fall skulle placera ett nytt broderi, men det löser sig ju :D

Inser att DETTA ↓ är den enda bilden jag har där Stormtrooperbroderiet syns när det var färdigt?? Oops! Måste åtgärdas så fort det är dags att dra fram vårjackan igen :)

Enda tidigare kända bilden på broderiet ↓

Woop woop!

…JAG VILL BRODERA ZOIDBERG PÅ JACKAN!? Eller Cthulhu. Eller …båda!? Måste fundera! Nu blev jag insprierad av mina egna ljudeffekter haha :D

OKEJ HA EN BRA DAG HEJDÅ o/