Valpar och öl

Jag bloggade ju alldeles uppenbarligen inte i helgen men anyhoo. I fredags drack vi öl med Olof och Peter, i lördags spelade Martin Farming Simulator och jag såg på typ tusen avsnitt av Bones och igår var en Riktigt Bra Dag, med hundvalpskel följt av en (tre) öl med Eva :D Två på Omnipollos, en på Steampunk Bar!

Smores, tydligen. Väldigt sött, väldigt klibbigt. Och kladdigt.

Jag är 1000% nöjd, om vi säger så. Med helgen, alltså. Och sedan kom jag hem från en himla fin kväll på stan med Eva och fick krypa ner i en varm säng bredvid världens bästa sambo.

Jag sov bra, men har drömt konstigt. Jag drömmer så oerhört MYCKET och konstiga saker och jag vaknar och är förvirrad och undrar var i helvete det där kom ifrån?? Varför kan jag inte drömma att jag flyger eller om typ konstiga blommor som alla andra? Yikes.

Den här veckan har jag PLANER! Planen idag är ”ha mensvärk så att jag vill dö” och att gå igenom de bilder jag tog på hundvalparna igår för att skicka över till Nina, och sedan kanske springa men VI FÅR SE pga håller på att dö av mensvärken jag just nämnde.

Imorgon skall jag förnya ett recept hos läkaren och innan dess skall jag inom Panduro och köpa garn till en halsduk jag fått beställning på + fixa material till en grej jag eventuellt skall göra till Alex födelsedag i helgen. På torsdag skall jag fika med Sega och sedan baka hos mamma, så det blir ju fullt upp där. I helgen skall vi fira Alex så ja det blir en del kul saker att syssla med den här veckan :))

Martin är hemma sjuk idag så han får husera på soffan så sitter jag här i köket och fixar vid datorn. Jag har hittat en tjänst jag skall söka så jag har ju det att roa mig med också :)

Ha en fin dag! Sparka min mensvärk i ryggslutet om ni ser den, pls!