Solsken!

Igår sken solen! Det var faktiskt något så himla trevligt, så jag satt här på min stol i köket och bligade ut genom fönstret och bara njöt av läget. Sedan kom Martin hem och vi åkte och storhandlade på City Gross och ägnade återstoden av kvällen åt att titta på TV. Som ett gammalt par, haha :D Det var bra. Jag gillar när vi gör sådana där mondäna och tråkiga saker som alla vanliga par gör ihop – det är en lyx för oss som under fem år inte har kunnat få göra sådant.

Jag sov dåligt i nättras så efter att Martin gick hemifrån imorse lyckades jag till sist somna om och sov som en STOCK i 2,5 timme. Vaknade trött och groggy, men tvingade mig själv att gå upp eftersom klockan var efter halv elva. Åt frukost och stack sedan ut och sprang – kom liiiite längre idag än sistgång vilket jag är nöjd med :D Efteråt pickade hjärtat så att jag blev yr, och det kom visselljud när jag andades i typ tio minuter. Kul. Jag mår bra i övrigt så bör inte innebära något hotfullt – Martin hade en teori att det kan vara en effekt av att jag gått runt och haft allergiska besvär i tre veckor pga dammet :P

Jag har betalat alla räkningar och nyss gjorde vi en beställning på två biljetter till Öl- och Whiskeymässan som är om 40 dagar :) Jag hoppas hitta lite kul öl att untappa då, men vi får se. Jag vet inte hur en sådan mässa går till, och jag är lite orolig över mängden folk som kommer att trängas och stå i kö överallt. Men det får jag helt enkelt komma över, det blir nog bra bara vi kommer dit :D

Jag valde för övrigt att inte åka in till stan idag, det tar jag nästa vecka istället. Jag har en läkartid nästa tisdag för att förnya preventivmedelsreceptet, och så har jag lite grejer jag skall köpa inför firandet av Alex födelsedag – vilket jag förmodligen införskaffar före min läkartid, så slipper jag flänga fram och tillbaka till stan varje dag för att fixa saker ;)

Ikväll blir det lite häng med Olof och eventuell utgång (nergång?) till Hyttan för en öl och lite skitsnack. Jag är lite i valet och kvalet angående det sista, men det blir förmodligen så att vi går ut tillsammans :D Jag blir nog mer pepp allt eftersom dagen går.

Just nu velar jag lite över huruvida jag skall lägga mig och läsa eller om jag skall fortsätta att pilla på datorn. Märkligt hur cirka all annan verksamhet stannar upp så fort man har en dator med internetaccess tillgänglig ;) Minns när jag flyttade till min första lägenhet för typ hundra år sedan och packade upp som en GUD fram tills mitt internet kom igång – sedan hade jag lådor som stod ouppackade fram tills jag flyttade igen ett par år senare :D Internet. Denna hjälte och denna snubbeltråd i livet alltså.

(för övrigt försiktig positiv över att jag KANSKE kommer att kunna gå lite plus den här månaden – att jag inte kommer att behöva gräva på sparkontona. flytten var dyr, men i nuläget har jag inga konstiga utgifter som skall läggas ut så jag kan faktiskt ha lite tur här, för en gångs skull. det hade gjort mig väldigt glad om jag kan få gå ur den här månaden och INTE gå minus! yay!)

Ha en fin fredag! Jag får se ifall jag lyckas få till ett inlägg imorgon :) Nu när jag har dator + bor här så påverkar det ju förhoppningsvis bloggandet positivt.

o/

(idag är det grått ute, men det går ju verkligen mot ljusare tider)