Klagar på grått, klagar på vitt – ge mig grönt!

Igår storstädade jag köket så nu sitter jag här vid köksbordet och lyssnar på REM och *försöker* att inte lyssna på när de bilar bort balkongerna på grannhuset. Detta infernaliska OVÄSEN. Egads.

Jag har inte helt bestämt mig för ifall jag skall försöka städa lite idag, eller vad jag skall göra. Egentligen är jag sugen på att åka in till stan, men mitt kort har inte saldo nog för att kunna ta mig både dit och tillbaka igen så det får dessvärre vara. Jag får hålla ut tills fredag och åka in då istället :) Behöver besöka Sephora för att köpa en ny eyeliner och har ett par andra småsaker jag hade velat plocka upp också. …och så är det ju aldrig tråkigt att inom Systembolaget på Femman och se vad man kan hitta för ny spännande öl ;)

I Malmö var allt grått och tråkigt och jag vet att jag klagade på det. Här i Surte är allt vitt, halt och slaskigt och det är också lite synd. Jag tycker ju om snö, men jag vill ut och springa (jaja klagade på det redan igår jag vet) så vi får väl se ifall det blir några plusgrader idag så att man kanske kan sticka ut i eftermiddag..?

Jag såg färdigt Stranger Things S02 igår så vi får se vad jag hittar på att titta på idag. Det lutar mer åt Supernatural än Bones just nu, faktiskt. INTRESSEKLUBBEN ANTECKNAR.

Vissa dagar har jag helt enkelt lite mindre saker att prata om än andra. C’est la vie!

Kanske jag kan lyckas rigga upp min kamera för att se ifall jag kan ta lite CV-bilder idag..? Jag har en (två) bilder som Jolt tog på mig för ett par år sedan som jag för tillfället använder, men trots duktig fotograf är jag inte nöjd med hur jag ser ut på dem – vilket alltså är shade över mig, inte över Jolt!
Bäst ljus i vår lägenhet är det i köket, men i köket finns också De Mest Fruktansvärda Tapeterna så jag vet inte riktigt hur jag skall göra här. Visserligen kanske rekryterare struntar i vad det är för tapeter i bakgrunden på fotot man bifogar med sitt CV, men JAG stör mig även om nu ingen annan gör det..!

Vet ni vad? Jag tror att jag skall ta en promenad, faktiskt. Jag kan springa i eftermiddag/kväll om väglaget blir bättre, men det hade varit skönt att få komma ut och röra på benen lite. Jag höll igång så bra i nästan fyra veckor med mina 15k steg om dagen i januari men sedan kom flytten i vägen och nu snittar jag KANSKE 4k om dagen -_- Lite bra musik, lite frisk luft, lite SLIPPA LYSSNA PÅ BALKONGBILANDE vore ju ändå trevligt. Resten av dagen tar vi därifrån, sedan :)

Ha en fin dag, hörni! :)