…10!

Gick hemifrån med ett par kassar pant, kom hem med fyra nya surisar jag skall testa :D Ikväll dricker jag Cherry Bomb, en riktigt sur körsbärsöl jag verkligen gillade :D

Jag har packat, promenerat, ätit och sett på Monkey Life. Ni vet, som jag tydligen gör VARJE DAG I HELA MITT LIV just nu :P Jag har en bra dag, i alla fall. Jag har god öl, jag har pratat i telefon med två bra personer, jag har haft kul på Whatsapp med Martin och jag har lyckats städa upp lite i mitt flyttkaos så nu är jag mest mysglad över att saker ser lite bättre ut igen.

Men vet ni..? (VET NI!!) Det är bara 10 dagar kvar! Eller ja, 10 nätter nu. Herregud alltså? Allt är så spännande! Jag är fortfarande stressad över typ femhundra olika saker (och gör för att försöka hantera det cirka femhundra olika listor haha) men bortsett från det så är det ju bara kul och bra, faktiskt.

Wow.

Det var väl vad jag hade att säga just nu :D Man har tyvärr inte så kul saker att dela när man sitter instängd i en lägenhet full av kartonger hela dagarna ;)

På fredag kommer iaf Toro och hjälper mig att riva bort golvet på balkongen :))

Ha en bra kväll!