Hejdå Hemköp

Igår blev jag under en kort stund ledsen för att jag snart inte kan handla på ”mitt” Hemköp längre haha alltså alla dessa konstiga känslor jag går igenom just nu?? Allt är märkligt.

Igår ville jag ju somna tidigt pga tvättid idag och DET LYCKADES. Jag sov även väldigt gott under natten och vaknade liksom …utvilad? What even. Fönstret öppet och pyjamas på, vet inte vilket av det som var det vinnande konceptet men tillsammans utförde de underverk. Jag skall strax ner och hänga sängkläder och sedan är det bara att invänta att allt är torrt. Ikväll blir det nytvättade lakan i sängen; cirka det bästa!

Jag åt frukost framför Netflix och nu filosoferar jag över dagen. Jag tror att jag skall få tummen ur och packa ner min (opyntade) julgran som står här bakom så att jag kan komma åt min stora byrå. Jag gjorde en resning av den byrån för kanske ett halvår sedan, men skall gå igenom allt igen och se vad som kan slängas – och resten hamnar i en låda.

Vad har jag kvar i *lägenheten* att fixa sedan? Sovrummet, badrummet. Hm… Och så möblerna, såklart. De där drattans möblerna och all ångest kring dem alltså… DET LÖSER SIG. Det gör det alltid. Jag snackade med Michaela om det igår och hon sade att jag skall låta bli att stressa över dem just nu – vilket är sunt, så jag lyssnar på henne och fokuserar på att få allt packat :)

Det är många saker som får vänta till NÄSTA vecka med att hamna i lådor. Som sagt; jag behöver fortfarande kunna äta, klä mig, läsa – sådant. Så länge jag tar allt annat innan dess så kommer nästa vecka att gå bra. Hoppas jag. Det lär vara MYCKET stress över att det då bara är dagar kvar tills allt skall vara färdigt, men ändå.

Nu skall jag hänga tvätt så vi höres! Hepp!