Tårtparad

Hade fått svar från Kat von D-shoppen när jag vaknade imorse: Jag får pengarna tillbaka och får behålla foundationen, men de kan inte skicka en ny vara. Så jag fick beställa NY ögonskugga, och den här gången hoppas jag verkligen att det är rätt vara som kommer i paketet :< Två veckors väntan till, dårå… Skall testa foundationen när jag kommer hem sedan, men är ganska övertygad om att den är alldeles för mörk för mig. Ändå intressant att ha en gratis foundation som kostar över 300:- i butik, bara sådär :P

Tisdag! Jag tvättade igår, på halvtakt som sagt. Bokade ny tvättid nästa onsdag, så jag hoppas verkligen att alla maskiner fungerar som de skall då. Jag tog mig en kik i min bakbok och insåg att tårtan jag skall baka till Olof kanske inte är SÅ omöjlig att få till, trots allt. Behöver köpa lite färg för smeten, och sedan lista ut huuuur jag skall göra ytan på den. Marsipanlock eller inte, liksom?

Här är lite andra tårtor vi bjudit på genom tiderna. Chewbacca- och Mario-tårtorna var till Alex; Umbrella- och Star Trek-tårtorna till Olof :)

(Chewbacca-tårtan är fortfarande något av det roligaste jag har gjort i hela mitt liv: DEN ÄR SÅ FUL! :D :D :D)

I övrigt så har jag beställt klänning till jul och klänning till nyår. Jag hoppas att de skall passa.

2018 kommer att få bli ett snålt år. Det blir svårt, för jag tycker ju om att lägga pengar på andra, men det är också ett nödvändigt ont. 2017 har varit ett väldigt fint år med mycket födelsedagar (40, 60, 40) och bröllop och resor, och nu har jag ju råkat överdriva lite (IGEN) vad gäller julklapp till Martin, så mitt stackars sparkonto behöver ett år för att få återhämta sig lite. Det är inte något som ens är särskilt svårt att lösa, det handlar bara om att jag måste sluta med alla spontaninköp liksom.

I veckan behöver jag posta julkalendern jag köpt till mina brorsöner så att den kommer fram i tid. HOPPAS JAG. Förra året tog det ju tydligen tre veckor att få en kalender från Malmö till Göteborg – tack PostNord! -_- Inte alls dålig stämning, jag lovar.

Ikväll skall jag städa vidare – jag har sorterat upp disken på diskbänken så att den går snabbare att reda ut, och så skall jag få rent på golvet i vardagsrummet. Imorgon kör jag sovrum och badrum och sista plocket, och på torsdag kommer ju Toro och dricker vin :)

Om Martin INTE kommer i helgen så blir det umgänge med Michaela i helgen, och jag kan passa på att städa färdigt på riktigt. Vilket som: Underbara människor. Jag är lyckligt lottad som har så fina vänner <3 (och pojkvän, såklart!)

OKEJ. Ha en bra dag! Jag kanske postar mer senare, vi får se. Det blir nog inte tre inlägg som igår dock ;)