En tisdag i slutet av oktober

 

Innan jag somnar om nätterna så har jag tusen tankar om saker jag skall skriva här. Jag formulerar meningar, flyttar runt stycken, funderar över bilder. Och sedan somnar jag. Och sedan vaknar jag och vartenda kreativ tanke har flytt fältet och jag kan inte om så livet hängde på det komma på vad farao det var jag strax planerat att skriva om. Och därför blir varje morgoninlägg en karbonkopia av det tidigare: Godmorgon, här sitter jag och beundrar den storslagna oktobermorgonhimlen genom mitt kontorsfönster. Jag satt och glodde på min skärm (som sig bör när man jobbar) men råkade snegla ut genom fönstret och fick se något av det mest anmärkningsvärda i morgonhimmelväg jag skådat på sistone. Det är oerhört vackert. Himlen brinner. Så skarpa färger och kontraster. Älskar det!

Det är tisdag och jag har planer för dagen. Planerna innefattar att gå inom Slöjd-Detaljer och att gå inom Ohlssons Tyger på hemvägen, vilket BORDE lösa dagens stegmängd medan jag är at it. Om jag kan komma ihåg det borde jag även svänga inom Kicks och köpa en necessär jag tittade på häromdagen.Tror vi att det räcker att jag skrivit om det här för att jag skall minnas..?

Jag drömde tusen och en sak och jag minns ingetdera. Jag vaknade förvirrad och trött. Halvsov i tio minuter till och sedan gick jag till slut upp. Jag behöver hitta fjärrkontrollen till lampan i mitt sovrumsfönster så att jag kan få igång ljus när jag vaknar om morgnarna såhär under den kolsvarta perioden. Det är enklare så. Fjärren BORDE ligga typ under min säng eller något, så den borde ju gå att lokalisera om jag bara tar tag i det. Det gäller ju att minnas också. Jag lovar att jag ligger där imorgon igen och förbannar mörkret och vill somna om. Utan fjärrkontroll. :)

Men ja, jag är trött. Igår var jag trött. Igår hade jag också helt sjukt intensiv mensvärk men verkar som att det bara kom en våg. Det var jag glad över, även fast den vågen var en tsunami. Jag hoppas att idag blir lika hanterlig; smärtan tar ju över fullständigt och hjärnan börjar lagga direkt, men om det bara sker EN gång istället för TIO så kan jag väl inte klaga, antar jag. Eller så klagar jag ändå. Sluta göra ont, dumma kropp :(

Ni får ha en bra dag! Jag skall fortsätta beundra himlen nu medan min kod tragglar :) Kram på er!