Väder!

Det spöööööregnar ute och jag har alltså ingen jacka med mig idag? :D Jag har en mysponcho på kontoret, en present från mamma för ett par år sedan eftersom jag är en väldigt frusen person. Jag antar att jag får ta min promenad hemåt om ett par timmar med poncho på mig. NO SHAME så länge jag slipper frysa :D Det är ändå bara 12 grader ute just nu. Vatten kyler.

Jag hade because reasons en halvkass dag igår men idag känns det mycket bättre. Det gör inte mig något att det regnar och står i, jag har glada bollar i min mage änDÅ. Jag ser så mycket fram emot helgen hörni?? Den här middagen på lördag kommer att bli så himla bra och fin och trevlig, och så får jag ju träffa och krama på Martin, mitt viktigaste här i livet.

Det finns saker jag vill älta och paralleller jag vill dra mellan en del saker men jag låter bli. Så sjukt onödigt att ens nämna, haha, men samtidigt är det ETT sätt för mig att ändå få ventilera lite – bara att hinta att det finns där, liksom. Jag är väldigt glad över hur bra jag har det idag. Gamla blogginlägg river upp en del gammalt och påminner mig om hur saker var när de var mindre bra, under flera olika perioder av mitt liv. På sätt och vis känns vissa saker ur mitt liv smutsiga, men jag kan inte rengöra dem NU, det är för sent för det. Någonstans får man rycka på axlarna, säga ”Jag kan inte påverka det som varit” och gå vidare. Ibland är det enkelt – ibland är det saker man aktivt behöver jobba på. Det är ändå värt det.

Jag skall sluta vara dimmig nu, jag lovar!

Ibland är jag sådär smart: Jag sätter på min höstplaylist, lyssnar en stund, hör en låt och tänker ”Guuud vilken höstig låt! Den hade passat perFEKT i – ah, just ja”. Tur att jag är söt så att jag kommer undan med all denna dumhet! :D

OKEJ ha en fortsatt bra onsdag hörni <3