Sluta ge folk utrymme de inte förtjänar

Godmorgon! Här står jag och jobbar i sommarljuset. Himlen är dramatisk men ljus – ryktet säger att det är en stormvarning utfärdad för hela västkusten, vi får väl se vad som händer under dagen. Vanligtvis är de här stormarna inte så mycket att hänga i julgranen? mvh uppvuxen på vindarnas ö liksom :D

Jag sprang igår! Det blåste en del så jag räknade verkligen inte med att prestera särskilt väl, men jag hittade ett skönt tempo och försökte hålla det. Och så var jag hemma och det visade sig att jag varit snabbast hittills? NICE! Klart nöjd med den insatsen. Springer samma runda varannan dag och det är jättekul när det verkligen inte är något mer än tiden som ens KAN skilja. Eller ja – rödljus påverkar ju såklart, och igår hamnade jag vid varenda djävla rödljus som gick. Suck. ÄNDÅ snabb? NÖJD!

Tittar på Biggest Loser VIP och det är alltså helt GALET hur psykopatisk Anna Book är? Den människan har verkligen inte ett enda rätt i huvudet. Förstår inte hur någon som för typ 30+ år sedan hade en låt som kom FEMMA i Melodifestivalen och sedan dess inte åstadkommit något alls blir inbjuden att delta i cirka ALLA TV-progarm. Det är helt tokigt! Seriöst rädd för den människan.

Onsdag! Mitten av veckan. Jag skall hänga lite med Frans ikväll, innan dess blir det en långpromenad hem från jobb :) Jag har en kjol jag försöker få klar inför helgen så skall dra med den till Frans och sömma lite tänkte jag.

Sov okej men drömde hetsigt. Vaknade till ett par gånger av något som var på god väg att bli mardrömmar. Lite seg idag, men det är man ibland. Onsdag är väl en lika god dag som någon annan att vara lite trött :P

Ha en bra dag! :)