Morgonstund

Tre olika mardrömmar som plötsligt började vävas ihop. Jag vaknade en halvtimme före larmet skulle ringa. Min ena arm hade domnat bort, vilket är konstigt för jag låg inte ens på den? Övervägde att somna om, men ville inte falla in i samma drömmar igen så gick upp istället. Var på jobb halv sju istället för sju, så går hem halv fyra idag.

Första helgen av två i rad då jag och Martin inte ses. Jag skall städa och flytta om ett par möbler (inget radikalt) och träna, är planen. Jag har också storslagna planer på att imorgon kväll sitta i pyjamas under en filt på soffan, tända ljus i lyktor och se på film. Någonstans ruvar en idé om att se om Supernatural och den skall ju finnas på Viaplay (tror jag?) som vi har tillgång till så… Kanske det. Jag har lite handarbete kvar – de sista detaljerna – på min underklänning (för medeltidsveckan) och jag skall sätta dragkedja i klänningen till pappas födelsedagsfest. Lustigt! Jag gick runt på stan igår (hamnade till sist på Mobilia där de hade vad jag skulle) och valde ut en dragkedja som såg uuut att kunna vara i rätt färg – matchade PERFEKT! Nöjd! :)

10 grader imorse och nu är det 23 mot fönstret. Det är första september och snart får jag väl lov att säga att det är höst UTAN att få sura blickar från folk..? :D

NÅVÄL!

Ni får ha en trevlig dag! Jag kommer nog att blogga något i helgen eftersom jag ändå bara sitter hemma (och städar) så vi hörs då :) Ha en fin fredag!