all denna ENERGI!!!

Igår kompade jag ut strax efter tre och gick hem med världens däbbtaste däsa. Jag lyssnade på senaste avsnittet av My Dad Wrote a Porno, fixade något att käka, pillade på lite tyg och blev enormt rastlös. Rastlös nog för att ta en timmeslång promenad, det vill säga. 17k steg igår, jag är väldigt nöjd.

Lade mig tidigt, lyssnade på lite podcast (Magnus Archives, såklart…) tills jag sade ”godnatt” till Martin och somnade. Så gick jag upp halv sex idag och sprang. Liiite längre än sist! Är uppe i 3,5 kilometer nu, det tar sig! :)

Jag förstår inte var all energi kommer ifrån? Förkylningen sitter ju bara i huvudet, som man säger. Jag snorar och snörvlar och nyser, men halsen är okej och jag hostar inte = det är okej att träna. Vanligtvis blir jag dock helt utslagen när jag är sjuk, så jag har ingen aning varför jag orkar träna och känner mig rastlös hela tiden den här omgången? JAG KLAGAR INTE. Jag är jättenöjd att jag orkar röra på mig!

Lönen har kommit och alla räkningar är betalda. Skall sitta på slantarna den här månaden är det tänkt – eller ja, ”spara till specifika tillfällen” är väl mer korrekt uttryckt. Vi firar fem år och skall dels på restaurang och dels till Köpenhamn på bilshow, och sedan kostar ju att roa sig på medeltidsveckan en liten summa också. Taxi till/från flygplatsen, flygbuss i Malmö, mat, …medeltidsshopping ;) Jag vill köpa lite ringar. Vi får se vad jag hittar på. Det är helt okej att komma hem från Visby med plånboken intakt också ;) Frågan är om jag inte skall klippa av ett litet hörn på mitt ljuvliga lila ylle dock och se ifall jag kan hitta samma färg på öjn och köpa en bit till så att jag kan sy något mer avancerat av det. 3 meter till hade gjort världens skillnad…

Just nu har jag PEPP i femton riktningar. Köpa nytt tyg redan NU, sy en ny klänning till mtv?! KANSKE DET KANSKE!! Vi får se. Hålla i pengarna var det ja… ;P