Äntligen!

JAG HAR SPRUNGIT! Det blev ju bara 2,5 kilometer, men det är mer än noll! ÄNTLIGEN! Jag vaknade 1,5 timme före larmet imorse, somnade om, vaknade en timme senare och ba ”äh fuck it ut och spring” och det gjorde jag. En mild morgon. Jag tyckte att jag sprang som en vind men jag var väldigt långsam, haha.

Vi fortsätter att försöka :)

Jag har ett löst mål att typ anmäla mig till Göteborgsvarvet 2018, men jag har inte bestämt mig än och just nu sitter jag på pengarna lite till. Utan ett stort mål känner jag inte heller att jag har bråttom = får inte lika mycket ångest över min brist på löpande just nu. Jag kommer ifatt, jag är snart tillbaka. Jag har tittat på kalendern och drömt om vilka dagar jag vill hinna med och springa och vem vet – kanske gör jag det också :)

Igår hade jag tusen saker jag ville få gjort efter jobb men istället hamnade jag tydligen framför datorn där jag dansade och sjöng. Man skulle kunna se det som negativt, man skulle också kunna se det som ett bra sätt att slappna av och återfå lite sinnesro. Få tillbaka lite sanity points ;) Jag hinner göra vad jag göra skall. Jag har tid.

Jag behöver skriva en kort presentation om mig själv inför torsdagen. VAD bör man säga!? Jag kommer antingen att vara sjukt stel eller alldeles för ledig, haha. Det löser sig, jag skall ta en stund senare åt att komma på ett par bra stolpar att hålla mig efter. Presentationen skall gå ut på ”därför skall ni anställa mig” och jag tycker ju inte om att hävda mig, ha. Det RÄCKER ju inte att med att säga ”Jag är jättetrevlig” – vilket för övrigt känns som en paradox pga hävdelsen?? Icke ödmjukt!

Drömmer om medeltidsveckan. Jag ser fram emot det. Det finns en magi i att gå i medeltidskläder i en medeltida stad omgiven av glada människor och vin. Älskade stad. Och efteråt KAOS, beroende på hur det går på torsdag. Bra kaos. Kaos jag VILL ha men samtidigt fruktar lite, ändå. Förändring är läskigt, hörni! Men jag kan hantera det. Jag har hanterat ett par väldigt stora förändringar i mitt liv, ändå.

Imorgon är det 12 år sedan Anna dog. Vi skall prata lite om det, då. Älskade syster.

Ni får ha en fin dag <3 Här är det mulet och jag skall gå på H&M efter jobbet. Kram!