Tjocksmock!

Jag påbörjade ju alltså den här skjortan för …eh… tre år sedan, eller något? Blev glatt överraskad igår när jag tog den av provdockan och insåg hur himla bra jag har sytt den hittills! Jag KAN ju! :D

 

Smocken ser jättebra ut, och så fort allt är färdigsmockat och skjortan är ”klar” skall den broderas över kragen osv. Med svart, tänker jag. Bra allround-färg :P

 

Det kändes himla fint att få sy lite igår. Hann bara tre rader i smocken, men så fort smocken är klar kommer det att gå lite snabbare med resten. Så skall jag ju smocka ärmar också… Tur att det än så länge fortfarande är gott om tid inför medeltidsveckan ;)

Kom trots syendet i säng i tid igår, sov inte jättebra under natten (studsade flera gånger) men gick ÄNDÅ upp när klockan rinde 05:15 så det skall man väl ha någon form av cred för. Stack ut och sprang och idag blev det 2 kilometer. Två är bättre än noll! Trots att jag inte är stans bästa löpare just nu (juni har varit FRUKTANSVÄRT dålig för min träning) så är jag ändå glad att jag kom ut och att jag FÖRSÖKER. Långsiktigt så blir det nog Göteborgsvarvet igen 2018, men kortsiktigt har jag inget direkt mål mer än ”håll igång”.

Ikväll blir det burgare med Frans och sedan hem och sy vidare :D Om jag hinner/orkar så skall jag sicksacka linnet till ärmarna så att jag kan tvätta det imorgon kväll. Zug zug.