Man mår som man förtjänar :P

LÖRDAG! Det var igår. Idag är det söndag, ifall ni är förvirrade över i vilken ordning veckans dagar kommer. Men jag tänkte alltså snacka lite om min lördag, därav denna inledning. Nu vet ni.

Jag pillade runt i köket, duschade och lockade håret och sedan gick jag hem till Michaela och Fredrik :D Här får ni en filterbild på hur jag nästan såg ut:

Väl framme fick jag direkt ett glas rosa bubbel i handen, och sedan hängde vi på balkongen åt och jordgubbar. Cirka LYXEN!?

Noll klagomål på detta, faktiskt. Det var en väldigt varm och skön eftermiddag/kväll. Då är balkonghäng med bubbel och bär något av det bästa man kan göra :))

Sedan käkade vi pizza och drack rödvin, och följde detta med Formel 1 och öl.

Sedan blev det en Dry Martini, Roger Moore-style!

…och champagne!

…och mer öl! Och öh, lite tequila..? Yikes. Sedan gick jag hem, höll kontakt med folk via telefonen på hemvägen för att ha en livlina ifall Malmö skulle attackera och väl hemma sade jag godnatt till världen, funderade på att ta en resorb, somnade mitt i tankarna och vaknade BAKFULL SOM ETT HELT HELVETE. Jag förtjänar det ju absolut, det var inte 100% bra beslut som togs re: drickande igår. Nu när klockan snart är tre och jag fått i mig mat och vatten och en ipren så börjar jag känna mig mänsklig igen. Har trots bakfyllan fortsatt med Operation: Fixa Köket, så skall göra klart det sista när jag postat färdigt detta :)

Oavsett dagens lite sämre mående så var gårdagen 150% jättebra, och jag har egentligen inga regrets. Kanske den där tequila-shotten, men vafan. Jag är pigg och kry och back to normal igen innan klockan ringer för arbetsdag imorgon, så ¯\_(ツ)_/¯

Tack för igår ♥

*städar vidare*