Lördag-schmördag

En slö lördag. Jag tänkte gå upp åtta, ställde om larmet till nio och snoozade sedan till tjugo i tio. Oops?

Gick och köpte frukost, i stort sett iklädd pyjamas. Vem bryr sig! Det är Värnhem, folk ser skumma ut här hela tiden. Osminkad Zombie i jeans och hoodie är inget som får folk att ens höja ögonbrynen. Nu diskar jag. Idag är 100% fokus på köket – jag har lite disk och jag har en del kartonger som jag skall få undan, är planen. Imorgon kan jag ta resten av lägenheten. Blir bara köket färdigt så känns allt annat SÅ mycket enklare. EGENTLIGEN vill jag ju bara ligga på soffan och bingekolla hela senaste säsongen av Orange is the New Black som släpptes på Netflix igår, men det finns tid för det senare. Kanske imorgon kväll? :)

På måndag blir det vin och skitsnack med Toro och på onsdag kommer kanske mamma på blixtvisit för att gå med mig och se Chelsea Wolfe på Babel. På torsdag har jag en tidig tvättid så skall förbereda så att jag kan jobba hemifrån då, tänkte jag. Och sedan är det helg igen! Tiden bara springer. Å andra sidan är det väl kanske lite märkligt hur jag redan IDAG sitter och tar ut nästa helg, haha. NU ÄR DET SÅ.

Skall snart fixa lunch och sedan få ordning på resten i köket. Tänkte hinna inom Systembolaget innan de stänger sedan också, får se ifall jag har fått lite smink i ansiktet tills dess ;)

Ha en bra helg! :)