IDAG är det torsdag

Skall vi FÖRSÖKA göra en trend av detta, att uppdatera bloggen? Det är så djäkla fram och tillbaka här, alltså. Meningen är ju att jag skall posta åtminstone fem gånger i veckan, men ibland kommer livet emellan och ibland händer så lite att jag inget har att säga.

Idag vaknade jag och var tröttast i världen så jag somnade om ett par gånger. Snooze, osv. Till frukost tog jag en sådan där Gainomax och lyckades hälla typ hälften på ena bröstet, så nu har jag en jättefin fläck där. Så *himla* härligt ändå.

Härligt är dock att solen skiner. Det är så otroligt ljust ute om morgnarna nu! Underbart :D Det är svårt att inte känna sig lite vårpepp ändå :))

Efter jobb skall jag uti ljuset och ta en långpromenad hem. Jag skall ju lyssna på senaste avsnittet av All Killa No Filla! Väl hemma skall jag plocka ordning lite – mamma kommer ju imorgon kväll. Hon kommer visserligen inte förrän vid sju, så jag har ett par timmar på mig efter jobb imorgon att lösa det sista hemma, men det är skönt att inte skjuta upp ALLT tills dess, kanske :)

Jag vet inte exakt vad vi gör i helgen än, men jag lär ju ha kameran med mig så kanske jag till och med får för mig att posta lite bilder här efter att mamma åkt hem. DET NI! AKTUELLA BILDER I BLOGGEN? Ja det har ni ju visserligen fått den här veckan, men ändå. Det känns ändå lite otypiskt här, tyvärr :P

Nu skall jag återgå till listan jag arbetar med just nu. Det är lite segt och ganska opeppigt, men det blir bra när det blir färdigt. Zug-zug.