Köpmannen

Jag är FULLKOMLIGT sned i veckan just nu och pendlar mellan att tro att det är torsdag och att det är fredag. Och så är det onsdag. VAD HÄNDER ENS.

Inledde denna ONSdag med ett milspass. Härligt! Det var mycket köpslående, dock. Dels har jag ju insett att jag måste ta mig såpass långt hemifrån under passet att det blir en mil tills jag är hemma, för saknar jag kilometer när jag är utanför dörren så stannar jag. Man måste hitta en stor cirkel, helt enkelt. Och jag kan ju inte stanna och gå när jag har en halvmil kvar hem! Det hinns inte med! Men från 5k och framåt har det köpslagits och luskats och tragglat och peppat. De första fem var inga problem, men de sista var inte så kul. Sista kilometern flåsade jag som en idiot och uttryckte till och med en del stön pga var så galet slut och trött på att springa. Största problemet var egentligen att min högra handrygg/handled har gjort ont hela tiden. Det gick bra de första två kilometrarna, sedan började den värka så fort jag höll den i neutralt löparläge, så jag har fått spänna den i en märklig vinkel för att den skall sluta bråka – vilket i sig tar energi och kraft och UGH. Den gör ont nu också. Jag undrar var mina stödskenor är…

Men ja! Ett milspass förra veckan och ett den här veckan. Jag är helt okej med att jag bara springer två gånger i veckan om det ena passet är såhär bra :D

Eftersom jag började lite senare pga mitt löppass innebar det att jag GICK TILL JOBBET I MORGONSOLEN och det var så sjukt bäst. Gick och fånlog som en mupp, men det är ju så himla fint och bra och efterlängtat, detta soljus. Jag är nöjd.

Idag efter jobb blir det antingen raka vägen hem (fast inom affären på vägen pga måste köpa mat) eller så tar jag en lite längre promenad och lyssnar på senaste podden från All Killa No Filla. Jag tror dock att jag tar den imorgon, så har jag något som peppar mig att ta en långpromenad hem då också. Annars lyssnar jag just nu på True Crime Garage och deras serie om Black Dahlia.

Dags att återgå till arbetsdagen. Ha en fin ONSdag mina vänner! :)