Det SKULLE ha varit en massa fler bilder här men…

Jag HAR inte slutat blogga, jag är bara lite segstartad just nu.

Idag skall jag lämna in min kamera på lagning eftersom den knappt går att använda efter att det spilldes glögg på den på julafton. Så himla typiskt, ändå. Det var ju en olycka såklart, och ingen form av skuld på den som råkade spilla ALLS, mest bara störigt att kameran strular – och jag skall på afternoon tea med mamma om två veckor och då vill jag ju att den skall fungera! Vi får se vad de säger på verkstaden, det kanske går jättesnabbt att fixa?

I alla fall. Kameran på skrivbordet innebär att jag för en gångs skull skall få tummen ur och dela bilder från julledigheten. Det ni!

Första bilden ur kameran är denna! Julskinefrukost som inledning på julafton. Jag var hos Rigmor dagen före julafton på fika och vi satt i två timmar och snackade innan jag behövde rusa tillbaka hem till Martin igen. Väldigt trevlig och bra grej, det där <3 Fick i alla fall med mig en bit av julskinkan hem, och därför åt vi julskinemacka till frukost på julafton :)))

o

Julmiddag hos Rigmor :)

Och jag i pyjamas på julaftonskvällen, visar upp resterna av mitt julaftonssmink. Den här bilden är tagen i julklappen jag fick av Martin; en sminkspegel! Min sminkspegel är JÄTTEFIN och hur bra som helst och jag skall visa hur den ser ut när Martin tar den med till mig i helgen :) Den är alldeles för stor och tung för att jag skulle kunna få den med mig på tåget hem, så han får ta den i sin bil. Men ni kan se lamporna reflekteras i kameralinsen i alla fall :) Väldigt bra selfieljus i spegeln! Tumme upp för det :D

Efter detta så stelnade knappfunktionen på kameran pga glögg = klister, så bilderna jag försökt ta senare är lite suddiga och dåliga pga kameran trycker av innan jag hunnit få skärpa i dem :< Men som sagt; verkstad idag, jag hoppas att det går snabbt att fixa och INTE kostar sju miljoner kronor pga har inte egentligen råd med detta i ärlighetens namn? Så fort kameran är fixad och spegeln är på plats i mitt hem så blir det EVENTUELLT lite mer selfies pga hur kan man stå emot så bra selfieljus? :)))

Den gångna långhelgen har ägnats åt promenader och städning och att se på Bones. Efter ett par dagars Bones-marathon på soffan har jag DRÖMT Bones-releaterat, men i nättras drömde jag om ett lajv som var ett datorspel och allt hängde ihop på något sätt. Drömmen var full av människor jag en gång såg som väldigt nära vänner men som valt bort mig på olika sätt, inte jättekul faktiskt. Jag tänker för mycket på sådana saker, inte så konstigt att det infekterar mina drömmar.

Veckan i övrigt: JSK med Toro imorgon, städa och fixa och pula och ordna resten av dagarna, Martin kommer på fredag ♥ Idag skall jag veckohandla.

Tjipp! :)