Toppbetyg för denna kväll!

SÅ BRA KVÄLL DETTA!

Himlabäst faktiskt. När jag väl kunde smita från jobb igår (en halvtimme senare än jag brukar) så hade jag ett snabbt möte med Johan i min korridor hemma där vi på tre meters avstånd bytte julklappar med varandra. Jag vet, det låter jättemärkligt – men han har förkylning och eventuell dåliga magar i familjen just nu så ville undvika kontakt med mig så mycket som möjligt för att inte smitta. Vi håller tummarna! :)

En stund senare kom Caroline iiiih! Vi gick ner till Broderstugan för att käka mat :)

Eftersom jag är ett enormt förutsägbart creature of habit så tog jag ju såklart in Black & White. Oxköttet var den här gången HUR BRA SOM HELST? Wow. Det brukar vara lite 50/50 med det där, men igår var det verkligen to die for. Nice! Perfekt stekning på medium rare också. Nom nom :))

Caroline tog in planksteken. ”Ta kort på min mat också!” sade hon så här har ni :)

…och sedan blev det vitt vin och godis (fast det inte var lördag) och Napoleon Dynamite och skitsnack och fulgarvande åt snapchatfilter och Tank Girl och ett par drinkar och allmänt frid och fröjd fram tills vi lade oss strax efter tolv. Jag tvingade i oss varsin resorb innan vi sov och jag tror att jag tack vare den mår bättre än jag förtjänar idag ;) NÖJD!

Himla bra kväll. HIMLA BRA KVÄLL. Jag blir så glad av sådana här kvällar. Bara skratt och snack och inga krav. Så lättsamt och fint. ♥

Idag är årets sista arbetsdag! Tåget går klockan fem, så jag har att roa mig fram tills dess :) På lunchen skall jag sticka bort till Caroli och lösa den allra sista julklappen (ett presentkort) från mig + se ifall jag kan hitta någon rolig chokladask att ta med och ge Debbie i eftermiddag när jag skall få massage. Går det så går det och går det inte är det inte hela världen, men vore kul grej ändå :) Måste även fixa något att äta. DET LÖSER SIG.

ÄR detta årets sista inlägg? Förhoppningsvis inte – Martin har en laptop jag skulle få låna när jag ville data lite, så jag skall försöka att hålla bloggen någorlunda uppdaterad fram till nyåret och min hemresa igen :) Lovar inget, dock! :)

För säkerhets skull så säger jag god jul och god fortsättning, ändå. Jag hoppas att ni har haft ett bra år trots omständigheterna, och jag hoppas att 2017 blir så djävla bra för oss alla, Trump till trots. Det FINNS bra saker i världen. Allt är inte svart och hopplöst och dyigt. Vi fixar det här, hörni! Tillsammans är vi starka, osv. Kram på er <3