Tisdag-torsdag

Tisdag! …är det va? Jo. Tisdag. Känns som torsdag, känns som måndag. Jag är inte helt klar över varför det är en måndag, men torsdag är det ju eftersom imorgon blir fredag (=sista arbetsdagen på veckan – OCH på året, för den delen!) :)

Bortsett från en dräpande mensvärk som just nu drabbar med full kraft så är det en bra dag! Arbetsdagen ser bra ut, och så fort jag har slutat ikväll så dansar jag hemåt och får krama på Caroline! Iiih! :D Det blir middag på Broderstugan och sedan hem och dricka vin på soffan och se på Napoleon Dynamite. Det kommer att bli SÅ HIMLA BRA! Skall även packa eftersom jag sticker hemifrån imorgon bitti och sedan inte är hemma igen förrän efter nyår. Den vanliga packångesten jag har när jag skall packa för tre dagar kommer alltså att vara multiplicerat med fyra, så… DET LÖSER SIG. Jag kommer ju att ha världens bästa sällskap, liksom!

Det blev aldrig något häng med Johan igår, han var hemma och vabbade med sjukt barn och ville inte riskera att smitta, så jag passade på att försöka städa av lite hemma istället. Det är inte direkt välstädat idag, men det finns i alla fall utrymme att sitta i soffan och se på film (+ utrymme för Caroline att sova där sedan) pga soffan är helt urstädad, och det är ju en viktig grej känner jag.

Kort och koncist idag! Får se ifall jag får för mig att posta något mer senare under dagen. Fick i alla fall lön idag så har hunnit betala alla räkningar nu på morgonen, och det är ju himla skönt att vara klar med nu när jag åker iväg! :) Vuxenpoäng osv.

Ha en bra dag ♥