Jag ljög :(

screen-shot-2016-11-15-at-10-39-19

Ja, godmorgon liksom :P

Lyckades faktiskt somna om. Igen med lampan tänd, och den här gången körde jag min Loreena-playlist. Lugn och trevlig musik. Inga bomber eller flygplan eller något annat stressande. Klockan 05:20 ringde larmet och jag stack ut och sprang. MEN DET TÄNKER JAG INTE SKRIVA OM HÄR för nu har jag min träningsblogg igång igen! Skönt för er som inte orkar läsa om min träning, och kanske också skönt för er som bara är intresserade av min träning. Om någon ens ÄR intresserad? :D Hur som haver så blir det ett minimum av träningslägg här framöver. Planen är att köra båda bloggarna parallellt så att jag täcker det mesta. Vi får se hur det går!

Men ja. Mardrömmar två nätter i rad. Så himla okul, faktiskt. Och idag spöregnar det. Vi har haft så oerhört fint väder i en och en halv vecka nu, men nu kanske det är slut på det? Vi får se. Det kan lika gärna vara så att det bara är idag det tänker regna och sedan kommer solen igen.

Idag efter jobb skall jag hämta ut ett par julklappar på hemvägen, och sedan skall jag städa. Jag tog aldrig upp saker på vinden igår, men jag lyckades i alla fall kasta lite av de saker som skulle kastas. Jag tittade ju på TV igår, klockan åtta. Min gamla vän Erika var med på ett program som heter Sofias Änglar där de kom och renoverade hennes hus. Nu när jag städat hemma har jag hittat ett par av mina gamla dagböcker och det är så pinsamt att läsa men samtidigt väcker det så många minnen till liv igen. Jag minns t.ex. när vi skulle åka till Grekland när mamma fyllde år och jag och Erika köpte varsitt collegieblock och skrev så långa brev vi kunde till varandra för att ha något att läsa på flyget. Det var himla fint. Jag saknar det. Vi hade bra stunder, liksom. Jag är glad att jag har mina dagböcker kvar ♥ (HUR pinsamma de än är att läsa!) (berättade för mamma att jag hittat dagböcker från när jag var 14 och 16 och hon ba FÅR JAG LÄSA eh nej? :D)

Vi får se hur dagen avlöper. Jag behöver börja stasha inslagspapper också så att jag kan börja slå in mina julklappar snart :3 Iiih! 39 dagar kvar till jul! :D