Fortsatt novembersol

DSC_0309

Jag sprang imorse! Det var bra grej. Alltid en bra start på dagen <3 Himla nöjd över att jag nu hållit igång med den här löpträningen i tre veckor nu. Jag sprang ju innan dess också, men lyckades inte hålla rutin på det. Nu märks det i kroppen att den snabbt anpassar sig efter träningen. Det kan vara segt i början men så fort man hittar in i lunket så kan man ta sig en bra bit innan det är dags att avsluta.

Det blir ingen Martin i helgen :( Han fick en däckbytartid först imorgon klockan 15:00 och det är ju alldeles för sent att komma ner runt sju imorgon kväll och sedan åka hem igen på söndag eftermiddag. Då kostar det mer än man får ut av det – och därmed inte sagt att vi inte vill träffa varandra. Ingen Martin förra helgen, ingen Martin denna helg och ingen Martin nästa helg. Jag kommer ju att krama sönder honom när vi ses i slutet av november <3 Abstinence makes the heart grow stronger, säger man väl?

Toro kommer över och dricker vin och snackar skit ikväll. Det blir bra det också :) Får man inte träffa pojkvännen får man träffa en kompis istället.

Jag håller på att bygga en träningsblogg, igen. Jag hade ju en sidoblogg förr i tiden som jag sedan tog bort (alla de inläggen finns ju på denna numera) men jag känner att det kan vara dags att separera igen. Jag kommer ju att fortsätta nämna att jag tränat här, men jag kommer nog att gå lite djupare in på tankar kring träning osv på den andra bloggen. Jag måste bara byta adress på den, så ni får en länk när den ligger på en klok adress ;) Just nu återanvänder jag en gammal lajvsida till det, och den placeholdern tjänar inget till att droppa här. Så, för er som kanske är intresserade av att ta del av min träning osv får jättegärna skutta över dit och kolla sedan :) Den bloggen kommer för övrigt att ligga utan lösenord, så.

Eftersom jag nu fick en ledig helg så skall jag faktiskt ta mig i kragen och städa hemma på allvar. Jag skall springa på söndag men bortsett från det har jag alltså två hela dagar att åstadkomma något på. Jag känner att det är klart doable. Jag har saker som skall slängas, sorteras, rensas undan och packas om. Det har potential att bli skitbra – det jag hunnit fixa hittills har känts hur bra som helst. Kanske jag sedan för en gångs skull faktiskt visar er hur jag bor också? ;) Jag brukar ju lova bilder på det. Jag lovar inte den här gången. Jag lockar bara :D Vi får se.

Men ja. Ha en bra helg! Kanske postar något i helgen beroende på hur det ser ut med tid :) Kram på er!