Baby, it’s cold outside

P1030049

Jaaa men jag stack ju ut och sprang igår och himlen brann och det var varmare än jag trodde (men ändå kallt) och det kändes ju bra. Inledningsvis kändes det inte det minsta bra, haha. Det kändes som att jag sprang i djup lermodd och jag kunde knappt lyfta benen och jag tänkte ”Jag springer så långt jag kan och struntar i tiden, och så får jag avbryta när jag inte kan ta ett steg till” och såg väl framför mig att det skulle bli runt tre kilometer i alla fall, men när jag väl kom hem inför dörren hade jag sprungit 7,5 kilometer och DET kan man ju inte klaga på! :) Det blev en bra runda ändå. Sörjan släppte efter en stund och benen kom igång på allvar igen. Och när man en seg onsdagseftermiddag springer sju och en halv kilometer bara sådär så borde man ju snart kunna börja springa en mil bara sådär också, right?

Så träningen går framåt. Just nu känns det så himla bra. Och det är alltid något man kan fokusera på och vara glad och nöjd och stolt över när det händer dåliga saker man inte orkar tänka på.

Det är torsdag! Jag gillar torsdagar. Det är en bra dag, rent statistiskt. Det händer sällan dåliga saker på torsdagar. Det är nästan slut på arbetsveckan men man har ändå tid på sig att ta sig i kragen ifall man skulle ligga knapert till (jag har dock redan sju commits den här veckan, med ett mål på fem så jag ligger bra till! :)) så ja. Heja torsdagar! …jag tror också att det var på torsdagar jag brukade träna bowling förr i tiden? Hm.

Knipsis har namnsdag idag, så grattis till honom <3

Idag skall jag städa och fixa efter jobb. Igår gjorde jag mat så att det räckte till lunch idag + imorgon så ikväll behöver jag inte göra lunchlådevänlig mat. Trots alla kilometer jag springer varje vecka just nu så går jag upp i vikt och jag vet ju att det har med maten att göra. Det har varit lite för mycket onyttigheter på sistone, både vad gäller mat och varm choklad med berg av grädde och en massa choklad och dipp och chips och allt som är gott men också kanske inte så bra att äta flera gånger i veckan? Skall försöka rycka upp mig där. Inte för att vikten spelar någon roll (och för en gångs skulle så står jag verkligen bakom de orden) för min kropp är awesome och jag kan springa så långt nu, den orkar så mycket – men jag vill ju heller inte bli för stor i storlekarna när min garderob inte är anpassad efter det. Det är ändå bra grej att ha någorlunda koll på saker och ting, och gott eller inte så bör jag kanske inte hinka bearnaisesås fyra dagar i veckan liksom ;)

Men ja. Annars är det bra. Solen skiner nu och det är minusgrader ute och när jag gick till jobbet så a) hade jag precis rätt mängd kläder på mig för att inte behöva frysa och b) glittrade hela världen täckt av frost och jag kände mig helt lycklig för jag älskar ju glitter och imorgon tar jag nog kameran med mig ifall det är frost igen så att jag kan ta kort även fast korten sällan visar hur fint det är på RIKTIGT.