Sea shanties och solsken

Foto: Hans Wessman (2012)

Foto: Hans Wessman (2012)

SOLEN SKINER I MITT ANSIKTE OCH ALLT ÄR VÄL

Just nu känns det väldigt bra, det här. Detta TROTS att jag lyckades glömma min lunchlåda hemma och därmed antingen måste springa hem på lunchen eller jaga rätt på något annat att äta. Det löser sig!

Igår jobbade jag fyra timmar hemifrån och förberedde arbete inför fredagen (morgondagen) och idag gick jag upp halv sex och stack ut och sprang och även fast jag bara sprang tre kilometer idag så är jag nöjd med tiden och NÖJD att jag faktiskt kom ut och sprang. Packade i all iver ner träningskläder i helgväskan, så jag skall försöka ta mig i skinnet och sticka ut och springa på lördag eller söndag också. Jag vet inte vad planen är för lördagskvällen än men misstänker att Olof skall komma och hänga, och i så fall jag kan sticka ut och springa innan dess. Mycket vill ha mer och springa är så himla bra.

Så ja, vad kan jag säga? Den här dagen har börjat väldigt bra. Jag hoppas att resten av dagen fortsätter att vara såhär, just nu känns allt peppigt och motiverande och bra och jag har saknat att känna såhär.

Ett av spelen jag testade igår var World of Fishing och det här är det konstigaste ni kommer att höra mig säga på länge (tror jag) men det var liksom …kul? Det påminde om fishing i WoW, det kanske är därför jag gillade det? Jag gillar inte ens att fiska irl, även fast jag tyckte väldigt mycket om att åka med pappa ut tidigt på morgnarna till Furillen för att leka på klipporna medan han fiskade. Det fanns en stensamling som jag tyckte såg ut som ett kök där jag gillade att vara, och så brukade jag ha med mig en liten plastpåse fylld med de här pingvinerna man kunde få i Kinderägg? Vi hade ju typ 10-15 sådana pingviner, nästan alla. Vi hade krokodiler och grodor och flodhästar också. Googla så får ni se hur de ser ut, Kinderägg + pingviner.

En gång såg jag en snok eller ål eller något som ringlade sig förbi på vattnet. Det var skitläskigt.

Sedan brukade mamma komma ut med Fredrik och Ricard senare under dagen och så grillade vi korv på klipporna och lekte lite till medan mamma solade och pappa fiskade färdigt och så åkte vi hem sedan.

Jag saknar Furillen. Det var bra tider.

Men idag är också bra! Och ikväll får jag träffa Old Man Crab igen och det har jag inga som helst invändningar mot.

Idag är jag tacksam för solsken, trots att det bländar mig där jag sitter vid datorn och jobbar.