Kortsiktiga framtidsplaner

grön

Det blev en promenad igår kväll. Idag …vi får se. Jag har en hel del grejer att fixa re: jobb ikväll (eftersom jag jobbar från Göteborg på fredag och behöver ha något att göra då :)) så jag vet inte ifall det finns tid till att springa. Under min promenad igår blev jag förbisprungen av ett flertal olika löpare och varje gång så sög det till sådär i hjärtat på mig ni vet – när man verkligen själv bara VILL sticka ut och springa en vända? Jag borde väl ha sprungit igår, men jag orkade inte. Gårdagen var ju min EXTRA ALLT-mensdag och dels var jag trött och dels var jag orolig att det skulle blöda överallt ifall jag stack ut och sprang, så ja. Kanske ikväll, annars imorgon. Jag MÅSTE springa minst en gång den här veckan! Fan, jag kan ta med kläder till Göteborg också och springa på lördag eller söndag så att jag får komma ut mer. Surte har så mycket backar så det är alltid bra träning där, liksom.

Men ja. Ikväll blir det förberedande av jobb inför fredagen. Om allt går lika smidigt som jag vill och hoppas så har jag typ åtta spel att gå igenom pcaps från på fredag, vilket är nice. Det hade sett bra ut re: veckans mål också.

Jag drömde om kattungar. Jag minns inte varför. Jag drömde om Norrgatt och kattungar och pannkakor och barn och allt var mörkt och dystopiskt, men jag minns inte varför. Jag undrar hur många drömmar som egentligen betyder något och hur mycket som egentligen bara är någon form av reklampaus för hjärnan?

När lönen kommer om 6 dagar köper jag nog en flygbiljett till Visby i december. Jag vill krama på mommo och det skadar verkligen inte att få chans att köpa lite julklappar på öjn liksom. Det blir ingen hyra av bil den här gången, det får bli taxi t/r mellan mommo och flygplatsen istället. Resterande sträckor kan jag gå. Jag kanske går mellan mommo och flygplatsen också, men det tar typ en timme och det är kallt och jag kommer att vara svettmonster när jag kommer fram så det är inte det bästa kanske. Men ja. Mommohäng i december. Kanske baka något ihop med henne. Se på TV under en filt på soffan. Springa på P18. Julpyntat Visby. Jag behöver detta. Visby är ALLTID det rätta svaret liksom. Så himla bra ställe, faktiskt.

Just nu sitter jag i alla fall och fryser. Hej slutet av oktober! Du är bra trots att du är grå, fuktig och kall. Äntligen höst, liksom <3