68 bottles of beer on the wall…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En kylig oktobermorgon. Det är snart november – och SEDAN är det djävlar i mig ÄNTLIGEN december! Jag har tjuvlyssnat lite på julmusik mellan varven men aldrig mer än typ fem låtar åt gången och sedan har jag sett till att byta till något mer höst-appropriate, men ja. Ni vet. Längtan efter att få spela julmusik typ dygnet runt och äta saffransgifflar och dricka glögg och baka julkakor och slå in paket och ha julgranen uppe och ljus tända överallt i lägenheten? SÅ STOR.

Nåväl. I fredags jobbade Toro sin sista dag och trots att det först såg ut som att vi inte kunde ta en AW eftersom Martin kom senare än vanligt så satt vi plötsligt alla tre på Bishops och drack öl och delade på en Toast Skagen innan vi slängde på oss jackorna och gick någonstans med kortare köer och större portioner mat. Vi hamnade först på en restaurang på Lilla Torg (La Grappa) där vi åt och drack och snackade skit, och sedan gick vi vidare till ett ställe på G A Torg som jag inte ens minns vad de heter, men det var jättefancy och de hade en White Guide-sticker på dörren så… Och sedan bröt vi upp oh gick hem; jag och Martin åt vårt håll och Toro åt sitt håll.

Lördagen var en kort promenad till Willys och sedan TV-spel och god mat.
Söndagen var TV-spel och gamla klipp av Top Gear innan Martin åkte hem, och sedan såg jag på Truman Show och Sin City och filosoferade över livet och höll mig vaken tills det var dags att krypa i säng. I brist på bra böcker att läsa just nu började jag läsa om The Game, bara för att den är så djävla löjlig och jag blir lika förbryllad/fnissig varje gång jag läser den. Herregud. Jag skulle kunna skriva om mina tankar om The Game någongång, jag har en hel del att säga om vad jag tycker om den och vad spelet innebär osv.

NÅVÄL. Den här veckan åker jag till Göteborg redan på torsdag pga skall på middag såpass tidigt på fredag att det är enklare att vara hos honom hela dagen än att kaosa dit mitt på dagen för att hinna byta om och duscha innan vi skall iväg. Veckan efter har jag tvättid och skall till Martin även den helgen – hans mamma fyller år veckan efter det, så vi skall fira henne är det tänkt. Och helgen efter det ser det ut som att min mamma kommer på besök, så det är ju djävligt neat faktiskt :)

Jag skulle vilja lyckas komma ut och springa i alla fall två gånger den här veckan. Kanske jag kan springa hos Martin i helgen? På söndagen eller något. Jag vet inte, vi får se. Eller så springer jag på torsdag dag och låter kläderna hänga på tork på kontoret.

I alla fall. Det är måndag, det är grått och kallt ute och jag sitter och drömmer om att köpa tiotals varma, stickade tröjor. Jag har typ inga och borde ha ett PAR, men jag tror att jag får gå en snabbvända på stan när lönen kommit för att åtgärda den saken. Är även fortfarande i behov av att fylla på byxförrådet. VI LÖSER DET.

Ha en bra dag! :)