Friyay!

flugsvamp

En fredagmorgon mitt i solskenet – och med solskenet mitt i blicken. Det gör inget! Jag blir glad av solsken, och vi har haft ett par alldeles för kyliga morgnar nu, så trots svårigheter att se tänker jag inte klaga. Eh, mer än såhär, dvs :D

Planer för helgen är att krama på Martin, pussa på Martin, sova intill Martin, gå på stan med Martin, hålla Martin i handen och spela lite datorspel. Förmodligen med Martin, vi får se.
:D

Vi hade tänkt gå på någon form av AW med Toro som slutar idag, men Martin har ett möte idag på eftermiddagen och kommer därmed till Malmö senare än vanligt. Detta innebär a) att jag inte kan få visa honom vårt nya kontor :(( och b) att jag har lite tid på mig idag till att städa färdigt hemma, eftersom det inte riktigt hanns med igår. Kanske är sms lån något som kommer fortsätta växa? En tanke jag hade bara. Gårdagens tidsbrist beror på att jag dels hade lite jobb jag fixade hemma (skapa pcaps osv) och dels att jag ba MEN JAG HAR TID IMORGON vilket aldrig är en bra grej. Tydligen kan jag bara göra saker i sista sekunden? Himla märkligt, det där. Skall i alla fall göra en kraftansträngning på söndag när Martin har åkt hem och faktiskt få färdigstädat då, så att jag kan träna och chilla nästa vecka utan att behöva tänka på hemmet. Det ÄR värt det!

Nåväl. Nu skall jag jobba vidare, så jag önskar er en trevlig fredag och en trevlig helg :)