Spiderbaby

steampunk

Redigeringen av denna bild är så djävla ON POINT :D (skojar bara) (djävlar vad jag tydligen gick överstyr där alltså) ANYHOO.

Lade mig tidigt igår. Vid nio, liksom. Eller ja, lade mig tidigare än så faktiskt, läste en stund och släckte vid nio. Vaknade vid fyra, somnade om igen. Klockan ringde fem pga skulle ut och springa. Här överlade jag med mig själv i typ tio sekunder, ställde fram klockan en timme och somnade om. Gick upp klockan sex och packade med mig träningskläder till kontoret, så jag sticker ut och springer vid tio istället. Det går lika bra det – vi har ju friskvårdstimmar för detta och jag har inte ens i närheten utnyttjat de tre timmar jag har till hands varje vecka, SÅ.

Men ja. Gårdagen var ingen bra dag. Den började dåligt och blev långsamt bättre, så torsdagskvällen var ju avsevärt mycket bättre än torsdagsmorgonen. Det var också väldigt meditativt att få ordning på disken. Jag gjorde currygryta till middag (vilket även räckte till två lunchlådor!) och det blev bra TROTS ATT jag hade råkat äta upp den ena ingrediensen i min pastasallad häromdagen och att jag saknade en eller två av de andra ingredienserna. Vad gör man om man har ätit upp paprikan man köpte specifikt för den här grytan? …man kryddar köttet med paprikakrydda! Det fungerade tillräckligt bra, faktiskt :)

Idag är jag mest trött. Jag ser fram emot att få springa av mig lite. Jag har inte bestämt mig för ifall det blir intervaller eller distansträning idag. Jag sprang distans i onsdags. Jag tänkte kanske springa på söndag. Vi får se vad jag känner för när jag kommer ut :) …helst vill jag ju springa en mil, men vi får vara lite realistiska också ;) I onsdags sprang jag 5,5k och det kändes segt. Jag surar lätt och gärna över att det GÅR DÅLIGT, men jag måste också ha i åtanke att för ett halvår sedan kändes 1-2k segt som fan. Jag har ju faktiskt avancerat från det, liksom. Ge mig ett par månader till så kanske 10k är lika segt som 5k idag. Vi kan inte riktigt jämföra med Midnattsloppet (x2) här, eftersom det är en helt annan setting. Tro mig, det är en enorm skillnad på hur man presterar när man springer i grupp med 6-12 000 andra och när man springer ensam kring världens tråkigaste park.

OKEJ skall sluta svamla nu. Vet fortfarande inte vad det blir av helgen, får väl vänta och se antar jag. Idag blir det i alla fall senaste avsnittet av RuPauls Drag Race Allstars Season 2! :)

Ha en bra helg osv. Blir jag ensam i helgen lär jag väl blogga lite också. Blir det Torup tar jag med mig kameran så får vi se ifall jag kan bjucka på lite höstbilder osv. Krams!