Till skogs

Jag borde klippa mig. Håret går till midjan och det är ju all good, men samtidigt börjar det bli allt svårare att få det genomborstat pga längden, och det irriterar mig när håret kittlar mig i svanken när jag sitter vid datorn. För den delen är topparna slitna och kluvna, så jag borde ju liksom hugga av ett par centimeter, i alla fall. Jag hade egentligen kunnat tänka mig en lite kortare frisyr (typ axellängd liksom, inte snagg igen ;)) men samtidigt gillar ju både jag och Martin det långa håret så vetefan. Jag funderade på att gå inom ”min” frisörska på hemvägen och se ifall hon har någon tid idag eller imorgon och liksom BA GÖR och få lite mer lättskött hår. Det skadar ju inte :)

Torsdag, lön och solsken! Jag har betalat räkningar och känner mig tillfreds över det. Det är ändå något bekvämt vuxet i att få det gjort och överstökat istället för att skjuta på det.

Tog bussen till jobb idag och började klockan sex. Har en del att göra och vill ha tid så att det räcker. Jag kan gå tidigare imorgon istället, eller ta lite sovmorgon. Jag sov gott i nättras men jag drömde så himla konstigt, om en lajvare jag inte tycker om och som jag valt bort ur mitt liv men jag har inte träffat honom så jag kände inte igen honom i drömmen. Jag minns att jag reflekterade över att han var kortare än jag trott, och att han såg bättre ut. Insåg när jag vaknat att han ju faktiskt inte alls ser ut som i drömmen, utan att jag verkar ha blandat in flera personer i det här. Hepp! Drömmar, alltså. Kan för övrigt rekommendera att man tänker på skogen när man skall sova. Fy bubblan vad jag tycker om skogen! Det finns så mycket kring skogen att tänka på, och plötsligt somnar man till tonerna av Loreena McKennit och vaknar förvirrad över knasiga lajvare och andra knäppheter. DET SKALL VARA SÅ.

487207_3909930786121_512163791_n

Jag är seg i kroppen. Stel. Öm? Krypig. Det går över. Jag tar bussen hem från jobb sedan också. Mer tid till att städa och fixa hemma, liksom. Igår tog jag tag i disken och vek även tvätt. Det är så mycket kvar att göra, men jag gör vad jag hinner idag. Jag vet ju hur djäkla bra det blir så fort det är färdigt, och nu när det börjar mörkna tidigare om kvällarna så är det så himla värt att kunna ställa ut och tända ljus över halva lägenheten. Väldigt …seans.

Utöver jobb, massage (yes!) och städning och eventuellt besöka frisören idag så har jag inte några vidare planer. Det är skönt det också. Att inte ha för mycket på tallriken, alltså.

Also: 2 dagar kvar till Midnattsloppet Malmö! Woo! :D