Ses i skogen!

10400872_818625161489032_2068743910252141784_n

Det ENORMA ångestpåslaget idag. Bra grej! Eller inte.

Jag borde ha bloggat i måndags. Jag borde ha bloggat igår. Idag bloggar jag och sedan åker jag på lajv. Om två timmar, till och med. Somnade stressad igår, vaknade med ångest idag. Försökte äta frukost förut men efter att jag tvingat i mig den ena mackan kastade jag den andra. Kan inte äta, magen är i uppror och jag sitter mest och skakar. Kul grej!

Men jag har koll på det mesta. Och jag har tid. Jag har två timmar kvar, och på den tiden skall jag packa saker (tar typ en kvart egentligen?) och duscha, och sedan förflytta allt ner till dörren så att jag står redo när Eva och Andreas kommer och hämtar. Det är verkligen inte ens mycket? Jag har tusen listor att bocka av så att jag inte missar något. Det kommer att bli bra det här. Jag vet inte varför jag vaknade med panik, men jag hoppas att den släpper snart.

Det regnar. Igår var elen i huset (men inte i lägenheterna!) avstängd från klockan åtta på morgonen (detta påverkade även internet -_-) till klockan ett. Det skulle vara avstängt tills klockan fyra, men vi fick tre timmar tillbaka och det var ju nice. Jag lootade vinden samt gick till CityGross och hade koll på läget. Tack vare vindslootningen har jag nu sovkläder + två ombyten att ha med mig, vilket verkar behövas baserat på de väderleksrapporter som kommit från folk som redan är på området.

Jag önskar bara att jag kunde vara odelat glad och pepp, istället för att ha ångest, känna mig uppstressad till max och vara livrädd för allt som går fel. Jag tänker att lajv är bra för mig på det sättet, för att jag MÅSTE utmana ångesten och känslan av att jag kommer att få stå ensam under en gran och glo. Jag måste göra saker. Jag måste ta tjuren vid hornen. Det är skitjobbigt och jag känner mest att jag vill att någon skall stoppa ner mig i min bekväma lilla låda igen, men jag vet att det är bra – och jag vet ju att jag kommer att ha kul så fort jag kommer på plats och har fått styrt upp det som styras upp behövas.

Jag försvinner i alla fall fram tills typ söndag eller måndag (beroende på när jag får plats i en bil hem igen) och sedan åker jag till Martin på tisdag eftersom vi åker till Gotland på onsdag för pappahäng och mommohäng. Planen är iaf att skriva NÅGOT här innan jag åker till Göteborg. Nu …skall jag packa klart. Och andas i fyrkant. Och lyssna på typ Loreena för att lugna ner mig. Övertala kroppen att panikreaktionen är fullständigt onödig och att den bara drar energi som jag hellre kan lägga på annat.

Ni får ha en bra vecka, och håll tummarna för att vi får bra väder och att jag får roligt! :)