”I do” eller?

tumblr_o7nxdms5Yv1swv52fo1_1280

Okej, men note to self: Gör något annat med armen imorgon. Jag har fan samma pose på varje bild, herregud.

Also: Shorts! Inte ett palgg jag känner mig särskilt bekväm i. Mina ben ser inte alls ut som jag vill att de skall göra och det är plågsamt uppenbart i shorts. Men vad kan man göra åt celluliter liksom? Smörja in med lotion, träna benen och hoppas på det bästa? Jag får nog ha gropiga ben resten av livet, känns det som. Tur att det finns leggings och/eller strumpbyxor då :))

Ett kort pass idag. Min rygg var lite öm efter jag tränade igår men det slutade kännas av efter typ halva dagen. Idag lyfte jag upp skivstången och ryggen ba NOPE och nu gör den ont på riktigt. Wooo. Jag pillade lite på hantlar och körde kickback och shoulder press och curls, och sedan fick det räcka. Försökte mig på swings men använder ryggen för mycket i det för att det skulle fungera.

Köpte en fralla på väg till kontoret men idag pratade jag svenska och ingen reagerade över udda dialekt. Det var en annan tjej som jobbade idag, för den delen. Kanske hade pratat gotländska om det varit hon den andra som blev så glad. Hon jag handlade av idag är inte lika trevlig. Värst är dock hon som ibland har hand om självutcheckningskassorna på Hemköp. Hur mycket man än ler och tackar och pratar med henne så är hon alltid lika sursnipig och säger fan varken ha eller ba. Det har liksom gått till att jag i stort sett ursäktar mig för att jag behöver hjälp när kassan inte fungerar. INTE ENS MITT FEL??? Fan då. Om din attityd får kunderna att känna sig besvärliga så är du kanske inte rätt person på rätt plats, tbh.

Nog om det. Idag skiner solen, det är sagt att det skall bli upp till 27º och jag är lite stressad över att jag bara ligger tvåa i stegtävlingen jag kör denna vecka. Skall ta en fika med Frans efter jobb som tidigare nämnt, och sedan får vi se vad jag kan landa på stegmässigt för idag. Kommer även att ta en promenad på lunchen för att köpa ätbart på Mobilia, så det blir ju lite steg där också. Kanske borde subba idag? Det blir lön imorgon och jag har strax över en hunka kvar på kontot (så djävla rik chey alltså) och det räcker ju till ett subwaymeal om man så vill. VI FÅR SE. Jag har just pulat i mig min fralla så det är kanske lite tidigt att fundera på lunch i detalj just nu ;)

Jag har skällt på Martin för att han var elak i min dröm också. Eller ja, elak och elak, men såhär va: Vi bestämde oss för att vi skulle gifta oss nästa helg, helt apropå ingenting. Han tyckte inte att vi behövde bjuda in gäster och jag sade ”Men jag vill ju ha min mamma och mommo och pappa där om inte annat!” och det tyckte han inte behövdes. Inga ringar, heller. Eller ja, inget storslaget i alla fall, fungerar väl med vad som helst. Klänning? Äh, ta på dig den där du brukar ha på jobbet, det duger gott. MEN VAR ÄR MITT DRÖMBRÖLLOP DÅ?? Usch vad jag var sur på honom :D Han skrattade bara när jag berättade för honom om min dröm. Får hoppas att vi får ett bättre bröllop än så om vi får för oss att gifta oss i framtiden :))

herregud vi firar snart 4 år tillsammans? Tiden springer, och jag med den! :)