Vuxenpoäng

tumblr_o5ytfwkEVE1swv52fo2_1280

It’s just another day for you and me in paradise 

Det här med att gå till gymmet med en Plan™, det ger verkligen mer mervärde än att gå dit och planlöst pilla runt på all utrustning. Leg day igår var ju en succé, och idag var det armar/axlar/rygg som fick fokus. Det var sista dagen på gymmet för denna vecka – imorgon skall jag antingen springa eller vila, på lördag skall jag vila och på söndag skall jag springa. Nästa gymdag blir alltså på måndag, och då blir det leg day igen :)

Igår tvättade jag och städade cirka färdigt. Nu är det mest dammsugning kvar att göra, men det löser jag när jag kommer hem idag. Och har jag tuuuuur så är Martin där när jag kommer hem idag :D Vilken panggrej! Det beror dock på hans arbetsbörda under dagen, så jag tycker att vi alla håller tummarna för att han kan komma loss redan idag istället för imorgon.

Men ja, kommer han inte idag kommer han imorgon och då är det ju i alla fall dammsugit och klart hemma. I så fall blir det en promenad och lite TV-spel ikväll, för nu när det är färdigstädat så kan jag lägga fokus på annat. Skall se till att hålla ordning hemma nu – nästa vecka skall jag lägga mer fokus på träning och då är det skönt att slippa stressa över att det är stökigt hemma. Drömmen hade varit att kunna köra gym på morgnarna och sedan sticka ut och springa efter jobb. Dubbel workout! Vilken grej! :D

Jag har sovit gott men drömt väldigt konstigt. Jag kan inte en skriva vad jag drömt om för det var för djävla bisarrt, men det handlade om att vaxa benen, umgås med modeller och att ta körkort, så öh… ja. Hej. Jag vetefan vad hjärnan fick det där ifrån, haha :D ALLT ÄR KONSTIGT.

Benen är sega från igår. Med ”sega” menar jag ”gör SKITONT så fort jag går i trappor eller reser mig ur viloläge AJ” men det är så himla värt ändå. Ömmande muskler är ju första steget mot att bli stark! :D

Jag tänker att alla dessa träningsinlägg är tråkiga för er, men samtidigt är det de inläggen som får flest likes av er på Facebook? Vet inte om det är pga selfies eller ifall ni på riktigt är intresserade av min träning :D Men eftersom det verkar vara uppskattat i någon mån så fortsätter jag.

Här är dagens pass:

tumblr_o5ytfwkEVE1swv52fo1_540