Söndag schmöndag

Idag inledde jag dagen med en smoothie (banan/jordgubb) innan jag stack ut och sprang 6 kilometer. Sedan kom jag hem, chillade, lagade och åt lunch (spenatpasta + kyckling) och sedan gick jag ut och gick 1,5 mil på två timmar. Sedan dess har jag tagit ett bad med en badbomb (woo!) och slackat på soffan i hopp om att hitta något bra att titta på. Började kolla på två olika filmer men de var så djäkla kassa att jag stängde av båda två. Nu överväger jag att kräla i säng och läsa lite Soul Music av Pratchett istället. Planen är att gå upp tidigt imorgon och gymma innan jobb, så jag vill ju gärna somna i god tid :) Klockan är ju alltså, öh, halv sju så jag tänker ju inte somna ÄN på ett tag, om vi säger så :D

Både idag och igår har jag vaknat SUPERTIDIGT, what’s up with that? Igår vaknade jag 06:30 och lyckades väl till slut somna om, och imorse vaknade jag 06:00 men lyckades även då somna om. Klockan skulle ringa 09, eftersom jag låg och läste fram till efter midnatt i nättras ;) Jag har dock märkt av att de söndagar jag har gått upp i någorlunda god tid har jag haft lättare för att somna på natten, så det känns ju ändå bra att ha identifierat varför jag har svårt att somna på söndagar. Sedan är ju frågan hur ofta man KAN gå upp i god tid på söndagar, men ja :D Man får passa på när det går :))

Men ja. Nu skall jag packa ner jobbdatorn och ta fram träningskläder till imorgon och sedan blir det Pratchett och tända ljus och en bra playlist – förmodligen Loreena, Chelsea Wolfe eller Lana del Rey, vad det lutar åt just nu.

Hepp!