Selfie^2

P1040600 P1040601

Det bidde ingen Martin idag. Bra och dåligt. Mest dåligt såklart, men eftersom jag inte har råd att åka till honom nästa helg så hade han annars fått åka hit två helger i rad (=jättedyrt) eller så hade vi inte setts nästa helg istället och då kändes det vettigare att han kommer då istället eftersom vi annars fått en dag mindre denna helg.

Jag har ägnat dagen åt att sy lite, sova på soffan en stund, sova i sängen en stund, titta på film och tagit en tvåtimmars långpromenad. Nu skall jag kräla till sängs och läsa lite Pestens Tid innan jag somnar igen. Imorgon bitti/förmiddag skall jag springa lite, och sedan skall jag titta på film och fortsätta sy tänkte jag :)

Jag ser så korthårig ut på dessa bilder från igår :D Jag har inte klippt mig, jag lovar. Det är bara svårt att få med hårlängden på bilder där man inte ser längre än axlarna, typ :P

Det börjar väl bli dags att ta en sådan där jämförelsebild på håret också. Det försökte jag ju hålla igång med, en gång i tiden. VI FÅR SE. Nu blir det ett glas vatten och lite Stephen King. Heppa!